wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  dakkapel  /   dakkapel-op-maat

Dakkapel Op Maat

Een dakkapel is een relatief eenvoudig product, want feitelijk is het niet meer, dan twee zijwanden en een dak die worden geassembleerd en worden geplaatst op een woning.

  • Fotocollectie

Ondanks dat een eenvoudig product is, kan het je wel grote voordelen bieden. Het grootste voordeel van een dakkapel is natuurlijk de ruimtewinst.

De ruimtewinst hangt af van twee aspecten, dit is de hellingshoek van het dak van je woning en de hoogte van de dakkapel. Hoe lager het aantal graden van de hellingshoek, hoe flauwer je dak en hoe meer ruimtewinst.

De kosten?

DakkapelOpMaatOffertes.nl is de nieuwste vergelijkingswebsite op het gebied van dakkapellen. De website biedt je de mogelijkheid offertes aan te vragen voor dakkapellen. In ons netwerk hebben wij een groot aantal dakkapelspecialisten die voor jou de offerte binnen zeer korte tijd op maat maken.

Je kunt een offerte aanvragen door gebruik te maken van het offerteformulier dat vermeldt staat op de website, dit kost je nog geen 2 minuten en mocht je hier toch niet uitkomen dan vindt je op de website een uitgebreid assortiment aan informatie, zodat je het offerteformulier toch succesvol kan invullen. Je ontvangt van maximaal 6 dakkapelspecialisten een offerte, deze bedrijven worden naar regio geselecteerd en zijn allen zeer ervaren op gebied van dakkapellen.

Een vergunning?

Sinds 1 oktober 2010 wordt gesproken over een omgevingsvergunning. De website hiervoor is; www.omgevingsloket.nl. Je kunt op deze website onder andere controleren of je een vergunning nodig hebt. Je behoeft alleen maar uw postcode hierbij in te vullen.

Je kunt een dakkapel op de achtergevel vergunningsvrij plaatsen, mits deze aan een aantal criteria voldoet. Een dakkapel op de voorgevel is altijd vergunningsplichtig, dit geldt ook voor afwijkende vormen, zoals pannendaken/sleepdakkapellen, verlegde nokdakkapellen of nokverhogingen.

Meer informatie: www.dakkapelopmaatoffertes.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen deuren kozijnen dakkapellen bouwen verbouwen dakkapel op maat voorgevel pannendak sleepdakkapel nokdakkapellen nokverhoging

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent