wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  dakkapel  /   dakkapel

Dakkapel

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Nieuwe dakkapel voldoet aan Bouwbesluit! Select Windows heeft een nieuwe dakkapel ontwikkeld. 

Dakkapel

Om er zeker van te zijn dat de dakkapel voldoet aan de huidige eisen, zijn testen uitgevoerd. Met goede resultaten!

Alleen perfecte producten
Select Windows staat voor producten die uw woning verbeteren. Dan zijn alleen perfecte producten, goed genoeg. Daarom hebben wij onze nieuwe dakkapel uitgebreid laten testen door een onafhankelijk adviesbureau.

De test betrof het kunnen voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit van de overheid. Bij een dakkapel gaat het dan over de warmteweerstand en de beoordeling met betrekking tot vocht in de dakkapel.

Door adviesbureau Vierveijzer is in mei 2013 de SW dakkapel op deze punten getest. De resultaten zijn zeer goed, want onze nieuwe dakkapel voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Het nieuwe product voldoet dus aan de strenge eisen voor warmteweerstand en ook is er geen schade te verwachten door bijvoorbeeld condens in het dak of de zijwanden van de SW dakkapel.

Extra handig
Op de dakkapel zijn speciale ogen aangebracht die nodig zijn om de dakkapel op de juiste plek op uw dak te hijsen. Die ogen kunt u later gebruiken als constructie om zonnepanelen op te bevestigen. En zelfs met die ogen worden de eisen van het Bouwbesluit ruim gehaald.

Kortom
Op zoek naar optimale uitbreiding van uw bovenverdieping? Kies voor de nieuwe SW dakkapel! Veilig, perfect isolerend, eenvoudig te voorzien van zonnepanelen en conform de eisen van het Bouwbesluit.

Vergroot uw huis met een dakkapel

Meer ruimte en daglicht nodig in huis? Door een dakkapel te kopen en te laten inbouwen, slaat u twee vliegen in één klap! Bovendien worden de op maat gemaakte dakkapellen van Select Windows in één dag geplaatst.

Ruime keuze
U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren. Omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking. Select Windows biedt u vier uitvoeringen: Basis, Klassiek, Trendy of Exclusief. Alle dakkapellen zijn duurzaam, inbraakveilig en kwalitatief hoogwaardig. Samen met de aantrekkelijke prijzen, koopt u bij ons altijd een prima dakkapel.

Op maat gemaakt
Elke dakkapel wordt op maat en passend gemaakt. Vervolgens wordt alles in een enkele dag geplaatst, inclusief vakkundige afwerking aan buiten- en binnenkant. Daar zorgen onze eigen professionele dealers voor, zodat u direct van de voordelen van Select Windows dakkapellen kunt genieten.

Dealers van Select Windows


Meer van : Select Windows

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent