wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  carport  /   carport

Carport

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

MakroSol carport beschermd uw auto tegen alle weersinvloeden. MakroSol heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van terrasoverkappingen, maar monteert daarnaast ook carports. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden zoals regen, vorst, wind, etc.

Een carport kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en is in ieder seizoen een mooie aanvulling op uw woning/garage. In de winter hoeft u met uw auto onder de carport nooit meer te krabben en sneeuw te ruimen, in de zomer staat uw auto onder de carport lekker koel en beschut tegen de sterke zonnestralen. Als u in de regen moet in of uitstappen is dat met een carport geen probleem en als er viezigheid uit de lucht valt, heeft uw auto onder de carport er geen last van. Kortom een carport heeft het hele jaar door zeer veel voordelen.

Voordelen!

Onze carports zijn gemaakt van dikwandige aluminum profielen en polycarbonaat kunststof platen. Uiteraard zijn de carports ook in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Wij hebben 3 soorten polycarbonaat beplating op voorraad, te weten opaal, helder en warmtewerende venetian. De beplating welke wij gebruiken is aan 2 zijden beschermd tegen de schadelijke UV-straling van de zon en is 16mm dik. U kunt kiezen tussen 2 verschillende soorten carports: de rechte variant of het zogenaamde zadeldaksysteem. Ook is het mogelijk een carport volledig vrijstaand te laten plaatsen door ons.

Meer van : MakroSol BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent