wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  beveiliging-sloten  /   hoe-beveilig-je-je-motor-als-je-de-motor-naast-je-huis-parkeert

Hoe beveilig je je motor als je de motor naast je huis parkeert?

Niet elke motorbezitter heeft een ruime schuur. Toch wil je het beste voor je voertuig, ook als je je motor naast het huis parkeert.

  • Fotocollectie

Je wilt de maximale zekerheid dat je voertuig niet wordt gestolen. Misschien heb je geen idee hoe je dit het beste aanpakt, maar geen nood! In dit artikel omschrijven we hoe ook naast je huis je voertuig van de optimale veiligheid kan genieten.

ART-keurmerk

Allereerst is het belangrijk dat, als je je motor naast je huis parkeert, je alleen maar de beste motorsloten accepteert. Zorg er dus voor dat je alleen sloten koopt die een ART-keurmerk hebben. Op deze manier weet je zeker dat een officiële instelling de sloten heeft bekeken en goedgekeurd en je zo min mogelijk kans zult hebben dat de motor voor je huis gestolen wordt. Een fijne bijkomstigheid is dat een slot met een ART-keurmerk vaak ook afdoende is voor een diefstalverzekering. Op Slotenspeciaalzaak.nl bevatten alle motorsloten een ART-keurmerk. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan deze motorsloten van Slotenspeciaalzaak.

Combinatie kettingslot en beugelslot

Een goede manier om je motor te beveiligen is de combinatie van een kettingslot en een beugelslot. Deze sloten zijn beiden makkelijk mee te nemen en kunnen ook goed op weg gebruikt worden in deze combinatie. Op deze manier vang je kortom twee vliegen in twee klap en bespaar je geld.

Aarde bevestiging

Als je buiten een vaste plek hebt waar je je motor officieel mag parkeren, dan is het een goede optie een vloeranker aan te schaffen. Het vloeranker is een metalen plaat, waar een metalen ring of oog aan bevestigd is. Door middel van een kettingslot kun je je motor vervolgens aan het anker vast maken (bekijk dit filmpje op YouTube). Dit geeft veel solide bescherming. Als je een lang kettingslot koopt (de langste exemplaren zijn rond de 3 meter) dan ben je er zeker van dat je het slot ook buiten optimaal kunt gebruiken. De meeste vloerankers zijn ook aan de muur te bevestigen, en heten dan: muurankers.

Anti-boor

Als je nog een beetje meer zekerheid wilt, dan kun je kiezen voor een ART5 slot met een anti-boor garantie. Deze sloten zijn nog lastiger door te boren, en geven de optimale bescherming tegen diefstal. Een Art5 slot is het meest veilige slot, dus eigenlijk de koning onder de sloten, bekijk hier een overzicht met ART gekeurde sloten. Deze sloten zijn over het algemeen iets duurder, maar door hun goede bescherming zijn ze hun geld meer dan waard. Wij wensen je vele jaren veilig motorplezier!

Tags: motor art keurmerk kettingslot beugelslot Slotenspeciaalzaak.nl

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent