wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  balkon  /   metaglas-presenteert-volglazen-balkonbeglazing

Metaglas presenteert volglazen balkonbeglazing

Metaglas presenteert haar nieuwste ontwikkeling op het gebied van balkonbeglazing; M-View. Dit volglazen systeem onderscheidt zich door de eenvoudige bediening, de fraaie slanke detaillering en vele mogelijkheden.

Metaglas presenteert haar nieuwste ontwikkeling op het gebied van balkonbeglazing; M-View. Dit volglazen systeem onderscheidt zich door de eenvoudige bediening, de fraaie slanke detaillering en vele mogelijkheden.

De nieuwe M-View balkonbeglazing onderscheidt zich door de solide, lichte bediening. De glaspanelen zijn voor iedereen eenvoudig te openen en in enkele handelingen is van een aangename ruimte een volledig open balkon te maken. En andersom. Bewoners kunnen zo het hele jaar van hun balkon genieten, zonder het definitief af te sluiten.

 

Ook de slanke detaillering van M-View is uniek. Er zijn geen verticale profielen in aanzicht, waardoor het uitzicht vanuit de woning onbelemmerd is. Daarnaast zorgt de toepassing van M-View balkonbeglazing voor thermische isolatie en geluidsreductie tot ca 21 dB.

 

M-View balkonbeglazing is in vele vormen verkrijgbaar. Recht, hoeken, maar ook ronde vormen zijn mogelijk. De beglazing wordt geplaatst op een borstwering of verdiepingshoog uitgevoerd. Daarnaast kan er worden gekozen voor een greep aan beide zijden van het glas zodat het systeem ook geschikt is voor veranda’s en als flexibele binnenwand.

Kijk voor meer informatie op www.metaglas.nl


Publicatiedatum: 05-01-2011

Tags: wonen AE balkon beglazing appartement flat balkonbeglazing Bouwbeurs 2011 Metaglas glaspanelen M-View

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent