wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  balkon  /   genieten-van-de-zonnestralen-met-m-view-balkonbeglazing

Genieten van de zonnestralen met M-View balkonbeglazing

Tijd om van de voorjaarszon te genieten. Dat kan met M-View balkonbeglazing.

Tijd om van de voorjaarszon te genieten. Dat kan met M-View balkonbeglazing.

Met dit volglazen schuifdraai-systeem wordt de leefruimte vergroot zonder deze definitief af te sluiten. Want in een enkele handeling kan het systeem volledig geopend of gesloten worden.

 

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij de eerste zonnestralen aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want wanneer de buitentemperatuur aangenaam is kan het schuifdraai-systeem in een eenvoudige handeling volledig geopend worden.
Het M-View systeem is volledig transparant. Er zijn geen verticale profielen en de onder- en bovenrails zijn zeer slank gedetailleerd. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Doordat het systeem zo onopvallend is, blijft ook het aanzicht van het gebouw vrijwel ongewijzigd.
Door plaatsing van M-View beglazing worden het balkon en de woning ook extra beschermt tegen geluidsoverlast zoals verkeerslawaai. Daarnaast zorgt M-View beglazing voor extra thermische isolatie. Alle glaspanelen van het M-View systeem draaien naar binnen zodat de binnen- en buitenkant van de beglazing veilig en gemakkelijk vanaf het balkon schoongemaakt kunnen worden.
M-View balkonbeglazing is in diverse vormen verkrijgbaar. Recht of gebogen, maar ook schuivend langs hoeken is mogelijk. Hierdoor kan M-View op vrijwel ieder balkon worden toegepast. De beglazing kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda’s, serres en balkons met een spijlenhekwerk.

Publicatiedatum: 6 april 2011

Tags: wonen AE balkon balkons balkonbeglazing Metaglas M-View

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent