wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   terrasoverkapping

Terrasoverkapping

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een goede manier om nog meer te genieten van het buitenleven is een terrasoverkapping. Wij ontwerpen, produceren en installeren overkappingen voor u in alle soorten en maten. Hoge kwaliteit gebaseerd op techniek en materialen. Natuurlijk kunnen we de overkappingen voorzien van allerlei gemakken, zoals geïntegreerde verlichting, zonwering en terrasverwarming.

CapdeVilla terrasoverkappingen CapdeVilla is een naam die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Een terrasoverkapping biedt juist in de tijden dat het regent of misschien wat kouder is de mogelijkheid om toch buiten te zitten. De vele extra opties als zonwering, terrasverwarming, verlichting, een glazen zijwand, schuifdeuren of vouwwaden maken dit eventueel nog aantrekkelijker. Een bijkomend voordeel is dat de terrasoverkappingen van CapdeVilla zijn voorzien van veiligheidsglas en niet van kunststof. De voordelen van glas zijn de geringere krasgevoeligheid, minder lawaai bij regen, de eenvoudige reiniging en het feit dat het glas niet beschadigd raakt bij een fikse hagelbui. Bovendien worden alle overkappingen door CapdeVilla zelf ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent