wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   stalen-terrasoverkapping

Stalen terrasoverkapping

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Als je het hele jaar op je terras wilt kunnen zitten, kies je voor een terrasoverkapping. Maar welke overkapping past bij de architectuur van je woning en je smaak?

Speciaal voor de liefhebbers van design ontwierpen we een stalen overkapping. Geïnspireerd door de minimalistische bouwstijl. Een terrasoverkapping zonder onnodige details. Een markante en exclusieve verschijning. 

Horizontaal dak

Bij Jumbo Zonwering zijn ze teruggegaan naar de essentie van een overkapping: stoere stalen en liggers. Een schuin dak vond de ontwerper niet minimalistisch genoeg. En dat maakt deze stalen terrasoverkapping uniek: optisch is het dak volledig horizontaal. Dat kon alleen dankzij een briljante oplossing voor de afvoer van het hemelwater. De beglazing tussen de liggers loopt af. Het water loopt weg, verdwijnt boven de voorste ligger door een smalle gleuf. Via een inwendige afvoer (door de ligger en de staanders) wordt het water afgevoerd naar de riolering.

Stalen overkapping als tuinkamer

Je kunt de stalen overkapping tegen de gevel monteren of vrijstaand. Het is de ideale basis voor een tuinkamer. Je kunt het glazen dak voorzien van stijlvolle, elektrisch bedienbare zonwering. De voor- en zijkant maak je wind- en waterdicht met een glazen schuifpui of het nieuwe buitengordijn van Jumbo. Ledverlichting in de stalen overkapping zorgt voor een sfeervolle verlichting van deze luxe loungehoek. Vanzelfsprekend kun je de staanders en liggers in elke RAL-kleur verkrijgen. Kom naar de showroom voor een impressie van deze overkapping.

Meer van : Jumbo Zonwering

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent