wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   screens-desire

Screens Desire

  • Fotocollectie

De screens van Desire Zonwering filteren het zonlicht effectief.

Screens Desire Zonwering

Deze vericaal hangende zonwering is oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen maar is nu ook voor jou beschikbaar. Het type screen zorgt ervoor dat je overdag naar buiten kunt kijken zonder inkijk naar binnen. De screen wordt met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn en is zeer windvast en daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn.

Doeken sreens

Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per m2.Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Constructie screens

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek dat is verzwaard met een aluminium onderlat op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Bediening screens

Screens zijn te bedienen met nagenoeg alle bedieningsvormen. Voor buitenbediening wordt vaak voor het onverslijtbare oogwindwerk gekozen. Voor binnenbediening bijvoorbeeld voor band-, koord- of slingerbediening. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening.

Geleiders screens

Afhankelijk van de situatie zijn er meerdere soorten aluminium geleiders verkrijgbaar. Geleiders voor op de dag montage en geleiders voor in de dag montage. Deze laatsten zijn uitgevoerd met een haakse hoek waarmee eenvoudig tussen de muren gemonteerd kan worden. In sommige gevallen is het mogelijk om de speciale geleiders met spleetafdichting toe te passen.

Vormgeving screens

Screens zijn verkrijgbaar met afgeschuinde kasten in de maten 75, 85, en 95 mm. De hoogte van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. Ook aan exclusiviteit is gedacht. Wat te denken van de verfijnde halfronde uitvoering? Deze uitvoering is verkrijgbaar in 85 mm.

Maatwerk screens

Elke screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor jou gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.

Meer van : Desire Zonwering

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent