wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   zonwering-voor-in-de-herfst

Zonwering voor in de herfst

Met de aanschaf van zonwering gaan we vaak in eerste instantie op het esthetische resultaat.

  • Fotocollectie

Bij een oud boerenhuisje met smalle ramen wordt er daarom vaak voor markiezen gekozen. Die staan immers zo pittoresk. Afgezien dat ze de zon buiten houden heb je er jammer genoeg verder geen extra profijt van. Rolluiken of blinden idem dito. Zonder twijfel de best isolerende zonweringen die er zijn, zowel tegen de warmte als de koude. Maar je kan er niet onder zitten. Waar we je op attent willen maken is dat je onder een eenvoudig uitvalscherm ook buiten kan zitten als het zonnetje niet schijnt. Zoals op een koude zomeravond of een frisse herfstmiddag.

Gebruik je zonwering als terrasoverkapping

Een beetje uitval- of knikarmscherm overkapt al gauw het hele terras. Ruimte genoeg om er gezellig met vrienden en/of familie onder te zitten. Vaak is een terras aan een kant al afgezet met een schutting of een muurtje. Zet je aan de andere zijde zelf een windscherm van een paar coniferen in potten heb je, zodra je het zonnescherm laat zakken, meteen een fijn beschut terras. Met name op koudere zomeravonden kan je neerslag van dauw ondervinden en als het scherm veel naar beneden is loop je ook meer kans op vlekken van vogeluitwerpselen. Wil je de zonwering dus tevens half-om-half als terrasoverkapping gebruiken raden we je aan voor een goede kwaliteit doek te kiezen.

Geen doekje van de bouwmarkt

Voor een beetje kwaliteit tentdoek dat geen vuil vasthoud en tegen een beetje water kan klop je het best aan bij de zonweringsspecialist. Een zonnescherm van de bouwmarkt werkt prima als zonwering maar is niet geschikt om ook tijdens andere weersomstandigheden te gebruiken. Zonwering-breda.com is een firma die zich volledig heeft toegelegd op zonweringen. Van simpele rolschermen tot windvaste zipscreens. Geen kant-en-klare schermen die net niet passen of slecht tegen een buitje kunnen maar duurzaam materiaal wat tegen een stootje kan. Hun serviceformule is simpel: jij kiest het soort scherm, de kleur en het materiaal en hun doen de rest.

Tags: zonwering markies terrasoverkapping rolluik rolluiken blinds

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent