wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   horsysteem-bd-line

Horsysteem BD Line®

Houd insecten in stijl buiten met de horsystemen van BD Line.

  • Fotocollectie

De plissé hordeur is een van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. Bij de plissé hordeur maken ze bij BD Line® gebruik van geplisseerd horrengaas. Eén van de voordelen is dat het systeem weinig plaats inneemt. Er wordt namelijk geen onderdorpel gebruikt. Een geleidingsstrip met een hoogte van slechts 3mm maakt het onopvallend in uw interieur. Het systeem heeft een vrije doorloop en kan op ieder gewenste stand blijven staan. Wist u dat in een geopende toestand de cassette maar 8 tot 15 cm plaats inneemt? De plissé hordeur werkt bijna geruisloos, is onderhoudsvrij en weerbestendig.

Scrinsecto® kantelhor

Scrinsecto®, de nieuwste innovatieve oplossing voor houten draai-/kiepramen

Hoe? De kantelhor van Scrinsecto is onzichtbaar. Zodra u uw raam in kiepstand zet, ontvouwt de hor zich in een n-vorm tussen raam en kozijn. Dat betekent: Het hele jaar door insectvrij uw ruimte ventileren, en toch ongehinderd genieten van uw uitzicht.
Scrinsecto® biedt vele voordelen:
- Ongehinderd naar buiten kijken
- Ongehinderd ramen wassen
- Het hele jaar door te gebruiken, in alle weersomstandigheden
- Opbergen van de hor wordt overbodig
- Optimale raamsluiting
- Inbraakwerend
- Bijzonder geschikt voor grote en hoge ramen

Kortom, met een scrinsceto® kantelhor kunt u 365 dagen per jaar insectvrij ventileren en toch genieten van een vrij uitzicht!

Plissé hordeur

De plissedeuren zijn standaard leverbaar in breedtes van 96, 110, 130, 160 en 190cm breed. Indien de opening groter is kan men er voor kiezen om meerdere systemen aan elkaar te koppelen of twee systemen tegen elkaar te laten lopen. In beide mogelijkheden wordt het bovenprofiel en de geleidingstrip onder uit één stuk op maat geleverd.

Geplisseerd gaas

Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas. De doorkijk is iets minder dan bij vlak gaas, maar daardoor weer meer zichtbaar om te voorkomen dat men er doorheen loopt. Standaard wordt er antraciet gaas geleverd in de plisse hordeur. Grijs gaas is optioneel mogelijk maar zonder meerprijs. Bij grijs gaas is de doorkijk iets minder en valt iets meer op.

Gekoppelde plisse hordeur

Indien de opening groter is dan 160 cm kan men er voor kiezen om meerdere plisse hordeuren aan elkaar te koppelen. Daarnaast is het ook mogelijk om twee plisse hordeuren tegen elkaar te laten lopen. In beide mogelijkheden wordt het bovenprofiel en de geleidingstrip onder, zonder meerprijs uit één stuk geleverd.

Meer informatie: www.bdline.nl

Publicatiedatum: 3 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: horsysteem horsystemen bd line plissé kantelhor gaas hordeur hordeuren hor horren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent