wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   het-zonnetje-buitenshuis-o-solero-grande

Het zonnetje buitenshuis: O Solero Grande

De tuin als rustplek. Dus is luxe een must voor elke tuin. Geen krakkemikkige bankjes en een gespannen zeil tegen zon en regen, maar comfortabele fauteuils en high-tech trendy parasols.

De tuin als rustplek. Dus is luxe een must voor elke tuin. Geen krakkemikkige bankjes en een gespannen zeil tegen zon en regen, maar comfortabele fauteuils en high-tech trendy parasols.

Solero Prostor brengt parasols die van het terras een openlucht woonkamer maken. Elektrisch, strak, hoogwaardig en oogstrelend.

 

Geen zonnestraal meer die ogen verblindt, geen zonnebrillen meer die gesprekken verstoren en voor een klein zomerbuitje hoeft niemand meer naar binnen. Solero is meer dan een parasol, het is een gemakkelijk inklapbare overkapping met mogelijkheden.

De opstelling bestaat uit een paal waaraan maar liefst tot vier parasols kunnen worden bevestigd. Via een gepatenteerde bediening compleet met gasveer worden de parasols met speels gemak ingeklapt. Nog meer luxe biedt de elektrische variant waarbij dit ‘gewoon’ via de afstandsbediening gebeurt. Leuk is ook de mogelijkheid om de voet uit te rusten met moodlights. Er kan gekozen worden voor authentieke ronde parasols of trendy vierkante. De ronde hebben een afmeting van 350 cm waar de vierkante met 250 cm of 300 cm ook niet echt bescheiden blijven. Bij een vierkante opstelling met vier parasols is er dus een gebied van ruim 36 m² gecreëerd.

Kleur geeft sfeer en dus zijn de parasols in maar liefst 7 gedistingeerde kleuren verkrijgbaar van taupe tot mat zwart, van crème tot marine blauw.

Advies verkoopprijs: vanaf € 1.275,00.
Verkoop- en productinfo: Solero Trading B.V., www.parasols.nl.

Publicatiedatum: 22 april 2010

Tags: wonen tuin tuinen parasol parasols Solero Proster Grande

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent