wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  vijver  /   pomp-en-filter

Pomp en filter

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Heerlijk helder vijverwater met pomp en filter van Gardena

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt Gardena complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.
 
De nieuwe UVC-vijverfilter-sets F5000S en F8000S lenen zich bij uitstek voor vijvers van 5.000 en 8.000 liter water. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd. Zoals het vermogen van de pomp, de capaciteit van het biologisch-mechanische filter met sponzen voor grof en fijn vuil, lavagesteeente, bio-elementen en UVC-licht om het water te desinfecteren en algengroei tegen te gaan. Een juist gebruik garandeert helder water.
De nieuwe UVC-drukfilter-sets PF1000 S en PF15000 S worden aangeboden voor vijvers van 10.000 tot 15.000 liter. Ook deze sets hebben alles om vijverdromen waar te maken. Het drukfilter met geïntegreerd UVC-licht laat zich in de bodem ingraven en kan tegelijkertijd gebruikt worden voor een beekloop tot op anderhalve meter hoogte. Bij juist gebruik geldt ook hier een garantie voor helder water.
De nieuwe vijverfilters met waterspelpompen-sets FFP3000 en FFP5000 zijn ideaal voor kleinere vijvers van 3.000 tot 5.000 liter. Met kleine, compacte onderwaterfilters kan tegelijkertijd een waterspelpomp aangestuurd worden. De sets bevatten geïntegreerde waterspelpompen, een in hoogte traploos verstelbare telescoopbuis met kogelgewricht en makkelijk te wisselen sproeikoppen.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent