wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  vijver  /   stijlvolle-vijver-voor-iedereen-en-overal-met-een-vierkante-meter-water

Stijlvolle vijver voor iedereen en overal met een vierkante meter water

Nee, dit is geen benodigdheid voor een recept. Dit is wel een ingrediënt voor elk terras, elk balkon, elke kamer of kantoor. Water creëert rust en water brengt leven. Velda brengt water naar iedereen.

Nee, dit is geen benodigdheid voor een recept. Dit is wel een ingrediënt voor elk terras, elk balkon, elke kamer of kantoor. Water creëert rust en water brengt leven. Velda brengt water naar iedereen.

Een (grote) tuin is niet nodig om een vijver te bezitten en zaterdagen graven om van de sfeer van water te genieten ook niet. Met de Easy Pond van Velda is er een vijver voor iedereen. Benodigdheden? Eén vierkante meter!

 

Verticaal tuinieren is – mede door de beperkte buitengrond – helemaal van nu. De nieuwe watersensatie van Velda sluit hier naadloos op aan. Daarbij is deze compacte vijver zowel geschikt voor binnenshuis als voor buiten. Zo kan iedereen van een vijver genieten, of men nu beschikt over een tuin, balkon of geen van beide. Want ook voor in huis of in een bedrijfsruimte is de Easy Pond een echte sfeermaker.

 

De vierkante vijver is kindvriendelijk door de hoge rand en beschikt over een groot gebruiksgemak. Dit waterwonder is niet alleen easy, maar ook trendy. Met zijn verschillende stijlvolle designs is de Easy Pond een echte smaakmaker. Velda is dan ook al enkele decennia marktleider op vijvergebied en won de Marketing Merk Prijs 2010 in de categorie vijvers en pompen.

 

De rand van de Easy Pond is van geborsteld roestvrijstaal en de verwisselbare wanden zijn beschikbaar in black glass, grey spray-stone, grey wicker en brown wicker. De afmetingen zijn 100x100x40. De Easy Pond kan ook compleet met pomp (600 l/h), mini UV-C-unit, filtermateriaal en RGB-ledverlichting geleverd worden. De vijver is onderhoudsvrij en klaar om van te genieten. Water waar men maar wil.

 

Advies verkoopprijs: Easy Pond basic € 695,00 en de Easy Pond complete (incl. pomp, UV-C, filtermateriaal en RGB-ledverlichting) € 975,00 (beide verkrijgbaar vanaf maart 2011).
Verkoop- en productinfo: Velda B.V., tel: +31 (0) 53.432.43.20 of kijk op www.velda.nl.

Publicatiedatum: 05-01-2011

Tags: wonen tuin buitenkamer vijver terras balkon water Velda Easy Pond compacte pomp waterpomp vierkante meter

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent