wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinverlichting  /   nova-buitenlamp

Nova buitenlamp

De Nova is een prachtige buitenlamp, die gemaakt is van hoogwaardig aluminium. De lamp heeft een speciale behandeling ondergaan en is gepoedercoat: je krijgt daarom een garantietermijn van 25 jaar. De door Zweedse architecten ontworpen buitenverlichting heeft een uiterst smaakvolle uitstraling. De ingebouwde lichtbron (halogeen) schijnt tegen een aluminium raster, dat verticaal over de lichtbron geplaatst is. Door dit unieke ontwerp wordt de lichtbundel prachtig verdeeld; je wordt daardoor niet verblind. Je kunt de Nova online bestellen via de website buitenlampentotaal.nl, de webwinkel van Piet van Walsem.

Product Nova

De lamp heeft een helder acryl glas en is verkrijgbaar in mat wit, mat zwart en zilvermetallic. De lichtbron is een GU10 halogeen spot. De afmeting is 34cm breed x 37cm diep x 31cm hoog. De lamp wordt zonder verzendkosten opgestuurd.
Deze lamp is sinds kort ook leverbaar als staande lantaarn in diverse hoogten. De Nova behoort tot de serie van de hoogste kwaliteit die in Europa verkrijgbaar is. De lampen komen uit Zweden.

 

 

 

 

 

1. Impressie

 
 
 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent