wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinverlichting  /   blomus-outdoor--orchos-tuinfakkel-op-houten-paal

Blomus OUTDOOR ? ORCHOS Tuinfakkel op houten paal

In het begin was er vuur. En de fakkel. Zelfs tegenwoordig hebben brandende fakkels iets behouden van hun oorsprong, terwijl ze nu vooral als tuindecoratie fungeren en niet meer als een noodzakelijk voorwerp.

In het begin was er vuur. En de fakkel. Zelfs tegenwoordig hebben brandende fakkels iets behouden van hun oorsprong, terwijl ze nu vooral als tuindecoratie fungeren en niet meer als een noodzakelijk voorwerp. www.relaxtribe.com

Voor Blomus is de moderne tuinfakkel al één van de klassiekers van het assortiment geworden maar toch slagen de ontwerpers er steeds weer in nieuwe en bijzondere creaties te vinden.

 

Zo zijn er twee perfect gevormde modellen toegevoegd aan het ORCHOS assortiment fakkels. De ORCHOS fakkel, met zijn lange, trechtervormige roestvrijstalen kop, waarop een satijnglas beschermer de vlam omsluit, ziet er slank en welgevormd uit. Niet alleen de verlengde lange vorm is nieuw maar ook de elegante en verfijnde combinatie van edelstaal en glas, gemakkelijk te vullen met brandgel. Blomus heeft ook een fakkel ontworpen met een korte trechtervormige rvs kop met een grote opening. Dit maakt het gemakkelijk met brandgel te vullen en er blijft genoeg ruimte over voor een indrukwekkend vlammenspel. Het aparte deksel dient als vlamdover en als bescherming indien niet in gebruik. Het hangt gunstig op een montuur onder de rvs cilinder. De Blomus fakkels hebben een roestvrijstalen pitbeveiliging in overeenstemming met de technische veiligheidseisen DIN EN 14059:2003-01.

Meer producten en verkoopinformatie: www.blomus.com.

Publicatiedatum: 4 november 2009

Tags: wonen tuin tuinaccessoire fakkel tuinfakkel Blomus outdoor Orchos rvs roestvrijstaal roestvrijstalen roestvaststaal tuindecoratie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent