wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinontwerp  /   tuinontwerp

Tuinontwerp/tuinaanleg

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wanneer je Hoveniersbedrijf van der Lee benadert, maken ze een afspraak om bij je thuis te komen. De reden daarvan is dat ze dan meteen in jouw tuin kunnen meten en jouw wensen en de mogelijkheden tot realisatie van deze wensen door kunnen spreken. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte, waarin per onderdeel de verschillende werkzaamheden en materialen exact gespecificeerd zijn. Deze offerte wordt, wanneer er sprake is van aanleg of renovatie, vergezeld van het kosteloze schetsontwerp.

Tuinaanleg

Wanneer je de aanleg of renovatie van jouw tuin voor Hoveniersbedrijf van der Lee laat verzorgen, kun je er zeker van zijn dat dit van het begin tot het eind doordacht is. Jouw wensen staan centraal, alle stijlen zijn mogelijk, maar houd er ook rekening mee met de tijd die je er aan kwijt wil zijn. Onderhoudsarm, kindvriendelijk, maak jouw wensen kenbaar. Vaste teams, die al jaren met elkaar samenwerken, en elk een eigen specialisme hebben op het gebied van bestratingen, houtwerk, beplantingsschema, verlichting enz. voeren alle werkzaamheden uit.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent