wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   tuindecoratiebeits

Tuindecoratiebeits

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkeld voor je schutting, pergola, vlonders e.d. Door het aanbrengen van Tuindecoratiebeits op uw nieuwe of bestaande tuinhout bescherm je het hout optimaal en voorkom je vergrijzing van het tuinhout door weersinvloeden.

Bovendien kun je je tuinhout de natuurlijke uitstraling laten behouden of je kiest voor een kleurrijke en sfeervolle eigentijdse uitstraling.

Tuindecoratiebeits

Ook onbehandeld hout kun je met tuindecoratiebeits verfraaien, denk aan steigerhout. Om een optimale bescherming te garanderen, raadt Hermadix aan om het hout vooraf te behandelen met Impraline Pre-Activ. Dit is een kleurloze impregneer die schimmels en houtrot voorkomt. Na behandeling kun je het hout afwerken met tuindecoratiebeits

Makkelijk en snel met Tuindecoratiebeits
Je geïmpregneerde tuinhout heeft een fabrieksmatige behandeling ondergaan. De speciale samenstelling van Tuindecoratiebetis is naadloos afgestemd op deze behandeling. Hierdoor kun je je tuinhout makkelijk en snel beitsen. Gebruik bij voorkeur een brede blokkwast. Tuindecoratiebeits droogt zeer snel en is eenvoudig in gebruik. Je hoeft dan ook geen professionele schilder te zijn om een prachtig eindresultaat te verkrijgen!

De vier G's: Goed, gemak, genieten, gezondheid
- Goed: Tuindecoratiebeits is op oliebasis, is vochtregulerend en heeft een lange levensduur. Het dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en bladdert niet.
- Gemak: Tuindecoratiebeits is makkelijk en snel verwerkbaar, u hebt geen grondverf nodig. Het hout hoeft niet geschuurd te worden, tevens is Tuindecoratiebeits toepasbaar over enigszins vochtig hout.
- Genieten: Creëer sfeer in de tuin met de ruime en moderne kleurkeuze van Tuindecoratiebeits. Met Tuindecoratiebeits maak je straks de woonkamer als verlengde van je tuin!
- Gezondheid: Tuindecoratiebeits is een moderne watergedragen beits op oliebasis. Het bevat geen schadelijke oplosmiddelen en is daarmee mens- en milieuvriendelijk. Door de natuurlijke samenstelling wordt het milieu niet aangetast en, minstens zo belangrijk, je gezondheid.

Enorme kleurkeuze

Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in een transparante en dekkende afwerking in 750 ml en 2500 ml verpakkingen. Bij de transparante afwerking blijf je de houtnerf zien, bij een dekkende kleur verdwijnt de houtnerf. Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in een groot aantal eigentijdse kleuren. Kijk hiervoor op http://www.hermadix.nl/pdf/Kleurstalen_A4.pdf

Meer van : Hermadix Coatings BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent