wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   powermax-grasmaaier-

PowerMax grasmaaier

Modern, krachtig en dynamisch: ontdek de GARDENA onder de grasmaaiers. De nieuwe GARDENA elektrische gazonmaaier PowerMax™ is geknipt voor ieder gazon.

Productinformatie

De nieuwe GARDENA elektrische gazonmaaiers PowerMax™ 32 E, 36 E en 42 E zijn perfect voor de veeleisende tuinliefhebbers. Ga maar na. Innovatief design, krachtige motoren, ook bij hoog gras een exacte snit, wendbaarheid, gebruiksgemak en ergonomisch sturen. De GARDENA onder de grasmaaiers is eigentijds en dynamisch. En voelt zich thuis op kleine, middelgrote en grote gazons.
 
De nieuwe PowerMax™ combineert elegante vormen met een krachtige overbrenging. De motor is een krachtbron in het kwadraat. Deze speciale technologie reduceert het totaalgewicht van de maaier om aanmerkelijk lichter te werken. De snit is exact, de mogelijkheid om gras op te vangen ideaal.
 
Topmodellen
Beide topmodellen 36 E en 42 E hebben grote achterwielen met een speciaal profiel. Hierdoor zijn de maaiers optimaal wendbaar en mobiel. Mulchen is tevens een optie! Tuinliefhebbers houden zo het hele jaar door hun gazon in een uitstekende conditie: met maaien en opvangen of maaien en mulchen.
 
Andere kenmerken van dit topmodel? Denk aan de centrale instelling van de maaihoogte met duidelijk af te lezen schaalverdeling en een lichtgewicht grasvangbak met handgreep. Of aan de grote uitwerpopening, het zichtvenster en de ergonomische beugelschakelaar met geïntegreerde startknop. Door de inklapbare beugel met snelsluiting laat de maaier zich snel en compact opbergen en neemt weinig ruimte in.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent