wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   stihl-presenteert-de-accuheggenschaar-hsa-45

STIHL presenteert de accuheggenschaar HSA 45

Met de stille en handige accuheggenschaar HSA 45 van STIHL houdt u heggen moeiteloos in vorm. Dit voordelige instapmodel is ideaal voor kleine tuinen.

  • Fotocollectie

Met een totaal gewicht (inclusief accu) van slechts 2,3 kg is de machine bijzonder handig. Dankzij de geïntegreerde lithium-ionaccu van 18 V kunt u de verlengkabel en gehoorbescherming voortaan achterwege laten. De geavanceerde geometrie van het 50 cm lange mes zorgt voor onberispelijke snoeiresultaten en een snel werktempo.
Met de accuheggenschaar HSA 45 kan onophoudelijk woekerend groen snel en gemakkelijk worden gesnoeid. Dankzij de accutechnologie behoren vervelende verlengkabels definitief tot het verleden. Bovendien is de machine stil en stoot ze geen uitlaatgassen uit. De nodige aandrijfkracht wordt geleverd door een geïntegreerde lithium-ionaccu met een vermogen van 18 V, goed voor 40 minuten snoeiwerk. De machine kan vervolgens via een aparte laadkabel worden opgeladen. Een laadindicator met vier leds geeft de resterende arbeids- en laadtijd aan. Zodra de accu volledig is opgeladen, stopt de laadprocedure automatisch.

Minder gewicht, meer comfort

Dankzij de vast ingebouwde accu is de HSA 45 accuheggenschaar bijzonder licht. Zijn lage, tot het absolute minimum beperkte, en perfect uitgebalanceerde gewicht van slechts 2,3 kg verlicht de armen van de gebruiker en verzekert accuraat snoeiwerk. De tweehandsbediening, uitgerust met een ergonomische softgreep, staat garant voor precieze en betrouwbare resultaten, ongeacht de werkhoek.

Een lang, vlijmscherp mes

Dankzij de uitgekiende geometrie van het 50 cm lange, eenzijdig geslepen mes kunt u hagen en andere struiken bijzonder snel en gemakkelijk in vorm snoeien. Met een tandafstand van 24 mm laten zelfs de jaarlijkse uitlopers zich moeiteloos knippen. De zwaardbeschermer, geïntegreerd in de punt van het mes, heeft een dubbele functie. Enerzijds beschermt hij het mes tegen beschadigingen bij werkzaamheden bij een muur of vlakbij de grond. Anderzijds is de geïntegreerde bevestigingshaak handig voor montage aan de muur. Hierdoor kan de machine gemakkelijk plaatsbesparend worden opgeborgen. De activeringssleutel biedt nog een extra beveiliging: wanneer de sleutel uit het toestel wordt getrokken is het onmogelijk om de machine ongewild te starten. Erg handig als u nieuwsgierige kinderen hebt of bij onderhoudswerk aan de machine.

Tags: STIHL tuinonderhoud accuheggeschaar HSA-45

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent