wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   nieuwe-husqvarna-gazonmaaiers

Nieuwe Husqvarna gazonmaaiers

Husqvarna vernieuwt gazonmaaiers: met gemak een volle bak!

  • Fotocollectie

De Zweedse tuinspecialist Husqvarna introduceert een nieuwe serie motormaaiers die extra eenvoudig in gebruik zijn. Het design van de maaikast vergroot de luchtstroom en het gemaaide gras wordt daardoor met maximale snelheid in de opvangbak geblazen. Daardoor hoeft de bak minder vaak geleegd te worden.

Luchtstroom

Dankzij de nieuwe AutoWalk 2-techniek kan de snelheid en besturing met beide handen onafhankelijk geregeld worden. Door dit extra bedieningsgemak maai je moeiteloos en met de juiste snelheid langs obstakels. De nieuwe 300-modellen zijn uitgerust met kroonprofiel-maaimessen die een krachtige luchtstroom produceren. Dit 'Air Flow'-systeem zorgt voor dat het gemaaide gras met maximale snelheid naar de opvangbak blaast. Doordat het gras er van bovenaf wordt ingeblazen, vindt optimale benutting van de opvangbak plaats. De messenrem zorgt voor een eenvoudige oplossing om het maaimes uit te schakelen om bijvoorbeeld de opvangbak te legen of een grindpad over te steken zonder de motor uit te hoeven zetten.

Nieuwe Husqvarna gazonmaaiers.

Versnipperen

De nieuwe gazonmaaiers zijn verkrijgbaar met maaibreedtes van 48 tot 56 centimeter. Ze kunnen tevens uitgerust worden met een BioClip. Deze accessoire versnippert het gras om het vervolgens weer uit te strooien over het gazon. Het fijn versnipperde gras geeft het gazon extra voeding.

Onderhoud

Om steeds optimaal te blijven maaien heeft elke grasmaaier onderhoud nodig, bijvoorbeeld het reinigen van het maaimes en maaidek. Husqvarna biedt een eenvoudige oplossing. Bevestig met één klik een tuinslang op de maaier, draai de waterkraan open en start de machine. Het maaimes en het maaidek zijn in no-time schoon.

De Husqvarna gazonmaaiers zijn verkrijgbaar vanaf € 579,-.

Meer informatie: www.husqvarna.nl

Publicatiedatum: 8 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: husqvarna gazonmaaier grasmaaier motormaaier tuinonderhoud tuingereedschap

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent