wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   makkelijk-en-mobiel-met-wagens-en-houders

Makkelijk en mobiel met wagens en houders

Voor iedere toepassing is er een slangenwagen en het assortiment overtuigt door kwaliteit, comfort en functionaliteit.

Voor iedere toepassing is er een slangenwagen en het assortiment overtuigt door kwaliteit, comfort en functionaliteit.

De lat lag al hoog maar komt nu nog hoger te liggen. Want GARDENA presenteert de nieuwe Classic slangenwagens 60 TS en 60 HG (beide als set verkrijgbaar). Van ongekend niveau is eveneens de nieuwe Classic slangenwagen 100 HG: met eigentijdse vormen en nog beter uitgerust.

 

De nieuwe slanghouders van GARDENA vormen een uitstekend alternatief voor makkelijk vervoer en handig opbergen. Neem bijvoorbeeld de Classic slanghouder 50 (ook als set verkrijgbaar) voor de tuin en zijn kleinere evenknie de Classic 10 voor het terras. De praktische Classic slangenbox 15 (set) is ideaal voor de camping, hobby en watersport. Alle sets zijn compleet uitgerust met slang en aansluitstukken van het Original GARDENA System. Direct klaar voor gebruik!

De nieuwe Classic slangenwagens van GARDENA zijn uiterst stabiel. Dat komt niet alleen door de grote, lichtlopende profielwielen maar ook door een speciaal gevormd onderstel. De nieuwe handgreep van aluminium is met antislip bekleed en voor groot en klein is de wagen lekker wendbaar. De greep is in hoogte verstelbaar. Compact opbergen is een fluitje van cent. Door de inklapbare zwengel neemt de wagen weinig ruimte in.

De nieuwe Classic slangenwagen 60 HG en 100 HG zijn tevens voorzien van een automatische slanggeleider. Zonder vieze vingers te krijgen wordt de slang laag voor laag gelijkmatig opgerold. Makkelijk en mobiel zijn eveneens de nieuwe Classic slanghouder en de wandslanghouder die ook draagbaar te gebruiken zijn.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Tags: wonen tuin tuinen tuinonderhoud Gardena tuinslang slang tuinslangen Classic slangenwagens tuinberegening Classic slangenbox

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent