wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   klassiek-en-helemaal-van-deze-tijd

Klassiek en helemaal van deze tijd

Goed kan altijd beter, wordt wel eens gezegd. En inderdaad, de nieuwe Classic Polo zwenksproeiers van GARDENA vormen daarvan het levende bewijs.

Goed kan altijd beter, wordt wel eens gezegd. En inderdaad, de nieuwe Classic Polo zwenksproeiers van GARDENA vormen daarvan het levende bewijs.

Deze klassieker voor kleinere en middelgrote tuinen omvat de modellen 220, 250 en 280 en laat niets te wensen over. Ga maar na: nog meer precisie bij de waterverdeling, optimaal bedieningscomfort, breukvast en UV-bestendig materiaal en een duurzame verwerking. De vormgeving is helemaal van deze tijd.

 

Het bereik laat zich makkelijk en traploos instellen op het te beregenen oppervlak. Bij het topmodel Classic Polo 280 varieert dat oppervlak van 120 tot 280 m2 afhankelijk van de waterdruk. De aluminium buis met precisiesproeikoppen zorgt voor een uiterst gelijkmatige waterverdeling zonder plassen. Deze nieuwsoortige sproeikoppen voorkomen dat het water verstuift, ook bij een hoge waterdruk.

Het zeefje van edelstaal aan de monding van de Polo zwenksproeier is eveneens praktisch. Het is makkelijk uit te nemen om kalk en vuil te verwijderen. Dit zeefje garandeert een storingsvrije loop en heeft geen moeite met water uit bronnen of putten.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Tags: wonen tuin tuinen tuinonderhoud Gardena Classic Polo zwenksproeiers zwenksproeier tuinberegening sproeier sproeiers

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent