wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   geknipt-voor-veelzijdig-onderhoud

Geknipt voor veelzijdig onderhoud

Tuinliefhebbers die bomen onderhouden, kennen het probleem maar al te goed. Je hebt duimdikke takken en takken die op hetzelfde hout een groeispurt hebben gemaakt. Maar dat is nog niet alles.

Tuinliefhebbers die bomen onderhouden, kennen het probleem maar al te goed. Je hebt duimdikke takken en takken die op hetzelfde hout een groeispurt hebben gemaakt. Maar dat is nog niet alles.

Dán is het hout zacht, dan weer keihard. Eigenlijk zou je meerdere gereedschappen moeten hebben om aan deze verschillen tegemoet te komen. Met de nieuwe Comfort hefboomtakkenschaar SmartCut is dat niet nodig. Deze is namelijk geknipt voor veelzijdig onderhoud. En daarmee is het probleem opgelost.

 

Wat en hoe u ook wilt knippen, de nieuwe hefboomtakkenschaar is met zijn viertraps hefboommechanisme klaar voor elke situatie. Het gepatenteerde mechaniek activeert zichzelf automatisch en maakt in vier fasen korte metten met dikke takken en hard hout. Het onderhoud van bomen gaat zo niet alleen stukken lichter maar ook veel sneller.

De nieuwe hefboomtakkenschaar werkt precies en zuiver. Een aambeeld van hoogwaardig aluminium en een precisiegeslepen bovenmes met antikleefcoating spelen daarin een hoofdrol. De hanteerbaarheid laat niets te wensen over. Lichtgewicht aluminium armen zorgen voor hoge stabiliteit. Ergonomische handgrepen met softgrip dragen niet alleen bij aan meer veiligheid maar ook aan makkelijker werken. Over de 25 jaar garantie zullen tuinliefhebbers eveneens enthousiast zijn.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Tags: wonen tuin tuinen tuinonderhoud Gardena Comfort hefboomtakkenschaar SmartCut takkenschaar snoeischaar hefboomsnoeischaar

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent