wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   gave-grasmat-geen-kunst-wiper-blitz-voelt-en-maait

Gave grasmat, geen kunst: Wiper Blitz voelt en maait

Nieuw is de Wiper Blitz. Een snelle maairobot met het uiterlijk van een minibolide. Ronde vormen, stevige bumper en een glimpje chroom. Stoer en sensibel tegelijk.

Nieuw is de Wiper Blitz. Een snelle maairobot met het uiterlijk van een minibolide. Ronde vormen, stevige bumper en een glimpje chroom. Stoer en sensibel tegelijk. Bron: Hushvarna

Wiper heeft namelijk sensoren die aangeven waar gras stopt. Dus geen gezeur met draden of ander installatievoorwerk. Gewoon dat marvelous monster op de mat zetten en alles loopt vanzelf.

 

Pure prestatie dus en een makkelijke mat. Door de speciale gepatenteerde technologie hoeft Wiper niet te worden geprogrammeerd of zelfs maar te worden ingesteld. En als gezegd, ook afbakenings sensoren zijn verleden tijd.

De Wiper Blitz robots zijn standaard uitgerust met hoogwaardige sensoren. Hiermee detecteert de grasvreter zelf of hij zich op een ondergrond met gras bevindt of niet. Rijdt hij van het gras af dan zoekt Wiper gewoon naar een nieuw plekje met gras. Ook obstakels worden gemeden en voor hellingen tot 27% draait de handige hulp zijn hand niet om. De kleine robot ( 35 x 40 x 20 cm) houdt in zijn eentje een grasmat tot 400 m2 picco bello in orde. Klein maar krachtig dankzij de laatste technologieën op accu gebied. Een Lithium Ion batterij voorziet de Wiper Blitz continu van energie.

Wie de ?maai-o-bot? oppakt hoeft niet te vrezen voor lijf en leden. Een speciale veiligheid zorgt ervoor dat wielen en mes direct gezamenlijk stilvallen als de romp wordt opgepakt. Wiper Blitz is niet alleen en komt uit een familie vol technologische hoogstandjes. Allen Wiper, maar blitz maakt toch wel echt de... ja, blitz.

Advies verkoopprijs: Wiper Blitz ? 1395,00, overige Wiper modellen vanaf ? 1695,00.
Verkoop- en productinfo: O. de Leeuw Groentechniek B.V.,
tel: +31 (0) 38.444.61.60 of kijk op www.odeleeuwgroentechniek.nl.

Tags: wonen tuin gras grasmaaier grasmaairobot Wiper Blitz O. de Leeuw Groentechniek B.V. gazon gras maaien

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent