wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   de-accubladblazer-stihl-bga-45

De accubladblazer STIHL BGA 45

Met de nieuwe BGA 45 accubladblazer zijn alle bladeren, vuil of snoeisel in een oogwenk opgeruimd.

  • Fotocollectie

Deze voordelige instapmachine voor kleine en middelgrote tuinen is bovendien zeer licht (2,0 kg inclusief accu) en handig. Dankzij de krachtige 18-V-lithium-ionaccu kan deze machine snel ingezet worden om de omgeving rond het huis schoon te maken.

Of het nu de wind, de herfst of snoeiwerk was, het resultaat is vaak hetzelfde: vuil op de paden en de grond rond het huis. Wie dat snel en eenvoudig wil opruimen, vindt in de BGA 45 de perfecte partner. Dankzij de accutechnologie is het werk in een handomdraai klaar, zonder kabel, zonder uitlaatgassen en zonder gehoorbescherming. Een krachtige, ingebouwde lithium-ionaccu van 18 V, die via een laadkabel opgeladen wordt, levert de nodige energie. Een statusaanduiding op de machine geeft met een druk op de knop via leds de resterende arbeids- of laadtijd aan. Zodra de accu volledig opgeladen is, wordt het laadproces automatisch stopgezet.

Lichter en veiliger

De BGA 45 onderscheidt zich niet alleen door zijn beperkte gewicht van maar 2,0 kg, maar ook door het feit dat hij aangenaam te bedienen is. De machine is perfect uitgebalanceerd en ligt met zijn ergonomische softgrip aangenaam in de hand. De activeringssleutel op de machine zorgt bovendien voor extra veiligheid bij het opbergen, onderhouden of vervoeren van de bladblazer. Is de sleutel uitgetrokken, dan kan de BGA 45 niet ongewild starten.

Tags: blad bladblazer stihl bga 45 accu accubladblazers bladblazers

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent