wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   heggenscharen

Heggenscharen

Bij de nieuwe heggenscharen EasyCut, ErgoCut en HighCut (elektrisch en accu) gaat het om drie dingen: een perfect snoeiresultaat, optimaal gebruiksgemak en veiligheid van topniveau.

Productomschrijving

De topmodellen ErgoCut en HighCut hebben als enige een innovatieve, rechthoekige messenbalk. Het voordeel? Gebruikers staan altijd in de ideale positie om de heg te knippen en hoeven zich niet in allerlei bochten te wringen. De beide HighCut-modellen hebben bovendien een uitgebalanceerd zwaartepunt en de telescoopsteel is traploos instelbaar. Met een bereik van 3 meter kunt u hoge en brede heggen van top tot teen knippen en scheren. Veilig, met beide benen op de grond en zonder ladders.
 
 
 
Buxus, liguster, berberis, haagbeuk... Heggen zijn decoratief en zorgen voor sfeer. Maar minstens een keer per jaar dienen ze geknipt en geschoren te worden. Een goede schaar is dan een uitkomst. Met zulk gereedschap kunt u iedere heg aan. Ongeacht de lengte, de breedte of de hoogte.
De nieuwe elektrische heggenscharen en de accumodellen van GARDENA zijn geknipt voor dit werk. Ze zijn er in de uitvoering EasyCut, ErgoCut en HighCut. Alle kenmerken zich door comfort en veiligheid. En alle knippen tot in de puntjes.
De topmodellen zijn de elektrische heggenschaar HighCut 48 en de accuvariant HighCut 48 Li. Laatstgenoemde heeft een sterke wisselaccu van 18 V / 1,6 Ah. Deze is goed voor veel knip- en snoeiwerk en kan op elk moment opgeladen worden.
Beide heggenscharen hebben een mes van 48 centimeter en een ergonomisch uitgebalanceerd zwaartepunt. De telescoopsteel is traploos instelbaar en goed voor een bereik van 3 meter. Ook het mes is in meerdere hoeken instelbaar. Dit stelt u in staat om grote heggen van top tot teen te knippen en te scheren. Veilig, met beide benen op de grond en zonder ladder. Andersom kan natuurlijk ook. Want ook bodembedekkers laten zich moeiteloos snoeien. Ontspannen, rechtop en zonder te bukken.

Een heggenschaar knipt een haag aan beide kanten en een ontspannen houding hoort daarbij. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om te voorkomen dat uw lichaam zich in allerlei bochten moet wringen, introduceert GARDENA een rechthoekige, draaibare messenbalk. Deze innovatieve balk zorgt ervoor dat u naast de heg altijd in de ideale positie staat, waar u ook knipt. De ErgoCut en de HighCut (elektrisch en accu) zijn hiermee uitgerust. Knippen wordt comfortabel. Door een uitgebalanceerd gewicht liggen de scharen goed in de hand.
De snoeiresultaten doen niet onder voor het comfort en gebruiksgemak. Een nieuwe geometrie van de messen en hoogwaardig precisiegeslepen messen met een grote opening houden het snoeigoed bij elkaar. Dit alles zorgt voor een efficiënte, snelle en zuivere snit.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent