wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   hayter-walsmaaier

Hayter walsmaaier

Bij Voskamp Tuinmachines zijn ze net zo bekommerd om uw gazon als uzelf. Daarom leveren zij de walsmaaier van Hayter. Een Hayter walsmaaier zorgt keer op keer voor probleemloos maaien. De walsmaaiers zijn verkrijgbaar in 41, 48, 56 cm maaibreedte en zorgen voor een perfecte maaibeurt van uw gazon. Door de wals ontstaat het mooie strepenpatroon op uw gazon en kunt u probleemloos over de randen maaien. De combinatie met de frictieschijf, het gevinde aluminium maaideck, de elektrische start, meskoppeling en de variabele instelling van de snelheid maken de modellen tot een zeer populaire keuze bij particuliere en professionele gebruikers.

Hayter ontwikkelt al 60 jaar de beste grasmaaiers. Als pionier op het vlak van de cirkelmaaiers is en blijft Hayter toonaangevend wat betreft de ontwikkeling van de grasmaaitechnologie. Voor een groot of klein gazon, met ruig of fijn gras, Hayter biedt u de perfecte grasmaaier.
 
Bij elk Hayter model gaan precisie-engineering en solide betrouwbaarheid hand in hand. Reeds lang geleden kwamen ze bij Hayter erachter dat rustig werken voor veel tuinliefhebbers heel belangrijk is. Daarom zijn alle machines uitgerust met lage-emissie motoren die koolstofvervuiling en lawaaioverlast tot het minimum beperken.

Modellen Hayter (1)

 

Impressie

 
 
 
 
 
 
 

Modellen Hayter (2)

 

Modellen Hayter (3)

 
 
 
 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent