wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   easyroll-slangenwagen

EasyRoll slangenwagen

Bukken, vuile handen, tuinslangen die in de knoop zitten... Met de nieuwe comfortabele slangenwagens EasyRoll en EasyRoll Plus behoren deze ongemakken voor eens en altijd tot het verleden.

Productinformatie

Nog nooit was een slangenwagen zo comfortabel want de nieuwe slangenwagens van GARDENA doen hun naam alle eer aan. De vormgeving van deze wagens is uniek: modern, ergonomisch en functioneel. Het gebruiksgemak en de uitrusting gooien meer dan hoge ogen. Beide overtuigen door slimme innovaties en ongekend comfort.
 
De nieuwe Comfort slangenwagen easyRoll Plus is in alle opzichten een topper. Deze wagen heeft een hooggeplaatste zwengel en slimme slanggeleider. Uitrollen gaat zonder bukken en vieze handen. Oprollen gaat al net zo makkelijk: rechtop en spelenderwijs. De inklapbare zwengel en ergonomische transportbeugel bewijzen hun diensten. Laatstgenoemde heeft een aangename grip. De slanggeleider zorgt ervoor dat de slang laag voor laag opgerold wordt. Zo blijven uw handen schoon.
 
De Comfort slangenwagens van GARDENA zijn uitgerust met extra grote en brede wielen, met een profiel van zacht kunststof. Ze bewegen zich moeiteloos in hoog gras of op een oneffen terras. De standbeugel met zacht kunststof ondersteunt de stabiliteit. Dit voorkomt onverwacht wegglijden van de wagen. Vooral op gladde terreinen is dat een uitkomst.
 
De opbergmogelijkheden zijn makkelijk en doordacht. Zo is er ruimte voor tuin-spuiten, broezen en andere aansluitgereedschappen.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent