wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinonderhoud  /   auto-reel-40-meter

Auto reel 40 meter

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Automatisch oprollende wandslanghouder uitgevoerd in "Yellow & Grey" met 40 meter slang, alle benodigde aansluitstukken en bevestigingsmateriaal.

Auto Real video

Muurhaspel met automatisch oprolmechanisme

Deze Auto Reel wandslangbox beschikt over een automatisch oprolmechanisme en 40 meter slang. Alle Auto Reel 30 en 40 meter modellen van Hozelock zijn uitgerust met het unieke "slow rewind" oprolmechanisme. Dit betekent dat de slang bij het uittrekken op elk punt worden gestopt voor gebruik. Trek de slang na gebruik een klein stukje verder uit en het oprolmechanisme zorgt ervoor dat de slang weer langzaam, netjes en volledig oprolt in de box.  

Direct aan de slag

Om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag te kunt wordt deze Autoreel geleverd met 2 meter aanvoerslang, een verstelbare tuinspuit, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een complete set aansluitstukken bestaande uit een buitenkraanaansluiting die geschikt is voor alle reguliere buitenkranen en koppelstukken voor zowel de slang op de haspel als voor het aansluiten van de aanvoerslang op de kraan. Met behulp van de bijgeleverde wandsteun, schroeven en pluggen kan de haspel eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. De wandsteun zorgt ervoor dat de haspel 180° zwenkbaar is en na gebruik plat tegen de muur kan worden geplaatst om ruimte te besparen. Alle modellen van de Auto Reel ( 10 / 15 / 20 / 25/ 30 & 40 meter) zijn voorzien van 5 jaar garantie en ter beveiliging uitgerust met een kinderslot/ vergrendeling zodat de slang nooit per ongeluk kan terugschieten.

Speciale kortingsactie 30 & 40 meter modellen

Vanaf 1 maart 2015 tot en met 15 augustus 2015 ontvangt u bij aanschaf van een 30 meter, 40 meter of 40 meter "Yellow & Grey" Autoreel € 10,- retour op uw bankrekening . Op www.hozelock.nl vindt u meer informatie over deze actie, de voorwaarden en hier kunt u ook de benodigde refundbon uitprinten.  

Meer van : Hozelock Holland BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent