wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinomheining-hekwerk  /   sierhekwerk

Sierhekwerk

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sierhekwerken worden in de modern ingerichte werkplaats van Landman Siermetaal geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt.

Sierhekwerken

Om woningen meer uitstraling te geven en tuinen te verfraaien worden sierhekwerken gebruikt. Dergelijke hekwerken kunnen tevens dienen als toegangspoort. Bovendien kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een sierhekwerk vooraan op uw oprit te (laten) plaatsen. De poort krijgt door sierlijke rondingen een extra mooie uitstraling. De mogelijkheden voor sierhekwerken zijn bij Landman Siermetaal enorm.

Een klassiek sierhekwerk met sierpoort grijpt onmiskenbaar terug op vroegere tijden. Hekwerk en poort hebben een hoge esthetische waarde. Vierkante of ronde spijlen, een extra tussenligger of stijlvolle hekpunten, sierlijk hang- en sluitwerk, nagenoeg niets is onmogelijk.

Hoewel de klassieke uitstraling dat niet altijd doet vermoeden, draagt het klassiek sierhekwerk vooral bij aan een veilige situatie op het omheinde terrein. Ook moderne systemen voor toegangsbeheersing kunnen er probleemloos aan gekoppeld worden.

Onderhoud Sierheken van Landman

Door de jaren langen evaring van de medewerkers van Landman siermetalen, en het geheel verzinken van het hek met twee poedercoats in de gewenste kleur, hierdoor is het hekwerk geheel onderhoudsvrij.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent