wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinomheining-hekwerk  /   ontwerp-zelf-eenvoudig-en-snel-een-toegangspoort-op-maat

Ontwerp zelf eenvoudig en snel een toegangspoort op maat

Een toegangspoort biedt niet alleen veiligheid, maar is gelijk een fraaie omlijsting van een huis. Particulieren die op zoek zijn naar een mooie toegangspoort voor hun huis kunnen sinds kort zelf eenvoudig een ontwerp maken.

Een toegangspoort biedt niet alleen veiligheid, maar is gelijk een fraaie omlijsting van een huis. Particulieren die op zoek zijn naar een mooie toegangspoort voor hun huis kunnen sinds kort zelf eenvoudig een ontwerp maken.

DJS Hekwerken uit Vuren heeft de website uitgebreid met een unieke ontwerpmodule met budgetindicatie. Na het doorlopen van vijf stappen laat de module niet alleen een duidelijke tekening van de zelf ontworpen poort zien, maar wordt ook automatisch een reële richtprijs afgegeven. De ontwerpmodule bevat in totaal meer dan een miljoen verschillende keuzemogelijkheden.

 

De applicatie voert de gebruiker in vijf eenvoudige stappen door de ontwerpmodule. In eerste instantie kan een keuze gemaakt worden uit vier verschillende stijlen: modern, klassiek, tijdloos of hout. In de volgende stappen voegt de gebruiker palen, afdekplaten, sierknoppen, verlichting, een brievenbus en de soort bediening aan zijn ontwerp toe. DJS Hekwerken levert zowel handbediende poorten als volledig geautomatiseerde en geavanceerde toegangscontrolesystemen. De vijf stappen resulteren in een duidelijke ontwerptekening en een reële richtprijs.

Offerte op maat

De gebruiker kan het resultaat direct doormailen naar DJS Hekwerken. Vervolgens wordt na een persoonlijk gesprek een gedetailleerde offerte toegestuurd. Deze werkwijze bespaart alle partijen tijd en voorkomt teleurstellingen, omdat de gebruikers direct zien welke prijsconsequenties een gemaakte keuze heeft.

Snelle plaatsing

DJS Hekwerken ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig in eigen beheer. Naast het ontwerp en de techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Alle poorten en hekwerken worden op maat gemaakt in de moderne werkplaats in Vuren, waar het bedrijf ook over een uitgebreide showroom beschikt. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Het bedrijf heeft met deze werkwijze de montagetijd van een inrijpoort met ruim 90% gereduceerd, waardoor de overlast voor de klant tot een minimum beperkt blijft. DJS Hekwerken werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, waarbij ook regelmatig wordt samengewerkt met aannemers of hoveniersbedrijven. Kijk voor de ontwerpmodule, meer informatie en inspirerende foto's op www.djshekwerken.nl.

Publicatiedatum: 5 januari 2011

Tags: wonen tuin hek poort toegangspoort hekwerk op maat toegangspoort DJS Hekwerken omheining tuinomheining tuinafscheiding afscheiding erfafscheiding

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent