wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinomheining-hekwerk  /   betonschutting

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De betonschuttingen zijn ondermeer geschikt als tuinafscheiding, geluidscherm en veiligheidsafscheiding. U bent jarenlang verzekerd van gemak en plezier omdat de betonschuttingen weinig onderhoud vergen en beschikken over een lange levensduur.

Wij bieden u een keuze mogelijkheid van maar liefst 15 diverse motieven verdeeld in drietal categorieën: houtmotieven, standaard steen motieven en moderne steen motieven. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot de keuze uit enkelzijdig en of dubbelzijdig motief. De kleur van de schutting is in iedere mogelijk ralkleur leverbaar.

Wij leveren de producten en diensten afgepast aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gespecialiseerde vakhandelaar etc. Door een optimale bezorgservice leveren wij onze producten door heel Nederland, België en Duitsland.

Indien u persoonlijk advies wenst kunt u ons dit via het offerte formulier laten weten of telefonisch. De showroom is dagelijks geopend van 8:00 uur tot 17:30 uur en zaterdags van 8:00 uur tot 12:00 uur (van maart tm september).

De moderne schutting van de toekomst

Fels Motief

Het rustieke felsmotief creëert een mediterrane sfeer in uw tuin. Door de afwisseling in structuur is het fels motief toepasbaar in iedere tuin. Het fels motief is ons beste verkochte motief!

Paneelinformatie Fels motief

- De groefpalen zijn leverbaar in de gewenste opbouwrooster van 38,5 cm tot max. 270 cm.
- De panelen hebben een afmeting van B = 199 cm / H 38,5 cm / D 3,5 cm /een gewicht van circa 65 kg.
- Bij dubbelzijdige opbouw zijn er groefpalen met een bredere groef verkrijgbaar.
- Bij dubbelzijdige opbouw kunnen de motieven van elkaar verschillen.
- Is in iedere gewenste ral kleur te leveren.
- Onderhoudsvrij!

Productinformatie

Paneelinformatie motieven: Prestige, Casa Borsika, Vlakstone, Elegant, Vlecht Fels Montana en Romania

De groefpalen zijn leverbaar in de gewenste opbouwrooster van 38,5 cm tot max. 231 cm. De panelen hebben een afmeting van B = 200 cm / H 38,5 cm / D 3,5 cm /een gewicht van circa 65 kg. Voor het motief 'romania', 'vlecht', 'elegant' is een boogpaneel (200x45x3,5 cm) leverbaar. Bij dubbelzijdige opbouw zijn er groefpalen met een bredere groef verkrijgbaar.

Paneelinformatie motieven: Solide, Steenmotief Glad, Steenmotief Relief

De groefpalen zijn leverbaar in de gewenste opbouwhoogte van 40 cm tot max. 280 cm. De panelen hebben een afmeting van B 200 cm / H 40 cm / D 3,5 cm en een gewicht van circa 65 kg. Alle motiefpanelen en groefpalen zijn geverfd en verkrijgbaar in drie standaardkleuren: bruin, groen en zandkleurig.

Uitzonderingen vormen de motieven 'romania', het standaard steenmotief 'reliëf' en het steenmotief 'vlak': deze zijn alleen leverbaar in de kleur grijs. Bij dubbelzijdige opbouw zijn de eindstukken van de panelen afgeschuind. De ornamentpanelen worden in principe enkel eenzijdig ingezet, ook bij dubbelzijdige opbouw.

Algemeen

De fundamentsokkel van de groefpalen is ongeveer 50 cm. Bij bijna alle groefpalen is het mogelijk deze af te sluiten met een piramidevormig afdekkap. Voor het kleuren van de panelen bieden wij alle mogelijke RAL-kleuren aan.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent