wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   tafel-steigerhout2

Tafel steigerhout

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Karakteristieke tafels voor elk interieur

Een steigerhouten tafel is een tafel met karakter. Om wat voor tafel het ook gaat, met steigerhout kiest u voor een duurzaam meubel met een unieke uitstraling. Want steigerhout is robuust. Een steigerhouten tafel geeft sfeer aan iedere ruimte.

Waar bestaat steigerhout eigenlijk uit? Steigerhout is oud hout. Oude loopplanken uit de bouw die hergebruikt worden. Steigerhout is hout dat leeft. Hout met een verleden. Het is wat grijzig van kleur; geen plank is gelijk. Het heeft een natuurlijke tint en karakter. En dat geeft steigerhout ook z’n charme.

Leestafels of eettafels

Steigerhouten tafels geven karakter aan iedere ruimte in uw huis. Een eettafel van oud hout met stijlvolle stoelen is echte eyecatcher in uw eetkeuken. Een hoge leestafel van steigerhout is de blikvanger in uw woonkamer. En een bijzettafeltje dat van verweerd hout is gemaakt, geeft een extra sfeervolle touch aan uw interieur.

Ook voor zakelijk gebruik

Ook voor zakelijk gebruik zijn steigerhouten tafels uitermate geschikt. Combineer stevige steigerhouten tafels en bureaus met strakke en comfortabele stoelen en creëer een warme doch professionele omgeving. Of kies voor een vergadertafel van tafelhout voor extra karakter in uw spreekruimte. Maar ook in een café of restaurant is steigerhout een niet te onderschatten sfeermaker. Heeft uw horecagelegenheid een mooi, oude houten vloer, dan komen steigerhouten tafels en andere meubels van steigerhout hier helemaal tot hun recht. Kortom, steigerhout staat altijd garant voor een unieke, karakteristieke uitstraling.

Onderhoud

Steigerhout is makkelijk te onderhouden. Planken worden geschuurd en uitstekende, roestige spijkers worden verwijderd. Hierna is het hout klaar voor gebruik – u hoeft er verder weinig tot niets aan te doen. Eventueel kunt u het oude hout behandelen met beits, transparante lak of white- of greywash. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan het hout. Behandeling met deze producten is echter niet noodzakelijk. En dat maakt steigerhout juist zo makkelijk in het gebruik.

Bekijk de geheel vernieuwde webshop op https://www.steigerhouttuinmeubels.nl/steigerhout-meubelen/

Meer van : Restyle XL Home Collection BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent