wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   steigerhouten-meubels4

Steigerhouten meubels

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met steigerhouten meubels maakt u de juiste keuze

Op zoek naar een meubel met een verhaal? Dan kan de keuze voor steigerhouten meubels wel eens de juiste zijn. Steigerhout is oud hout – hergebruikte steigerplanken uit de bouw. Steigerhout is hout dat leeft. Steigerhout heeft een verleden, en daarom is geen plank gelijk. Met steigerhouten meubels kiest u voor unieke meubels met een verhaal.

Steigerhout heeft een natuurlijke tint en karakter. Het is wat grijzig van kleur; geen plank is gelijk. En dat is nu precies wat steigerhout z’n charme geeft.  De combinatie van verweerde tinten en stevig materiaal geeft een robuuste uitstraling. Steigerhout is gezellig, stoer en sfeervol tegelijk.

Onderhoud

Steigerhout heeft weinig onderhoud nodig. De planken worden geschuurd en uitstekende, roestige spijkers worden verwijderd. Het hout is hierna klaar voor gebruik. Eventueel kunt u het oude hout behandelen met beits, transparante lak of white- of greywash. Dit geeft het hout een bijzondere uitstraling. U kiest echter zelf of u het hout wel of niet wilt laten behandelen. En dat maakt steigerhout juist zo makkelijk in het gebruik.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van steigerhout? Neem een kijkje in de gespecialiseerde meubelzaak in oud hout. Kasten, bedden, tafels, hoekbanken of tuinmeubilair – meubelen van oud hout zijn er voor iedere smaak en voor elk interieur. 

Kijk op https://www.restylexl.nl/steigerhout

Meer van : Restyle XL Home Collection BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent