wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   shell-collectie

Shell collectie

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De Shell collectie is speciaal voor FueraDentro ontworpen door de Nederlandse designer Jan des Bouvrie. Deze uitgebreide collectie bestaat uit een stoel, een fauteuil, een bank, alsmede 6 tafels en een luxe ligbed.

Het meest opvallende kenmerk van de Shell collectie is de afgeronde vorm van de schelp-achtige cocon stoelen, die een aangenaam en rustgevend gevoel van ontspanning geeft. De zitting van de stoelen zijn gemaakt van een met de hand geweven coaxiale gestructureerde Batyline® vezel die aangenaam aan voelt, functioneel en duurzaam is. De onderstellen zijn gemaakt van elektrisch gepolijst roestvrijstaal en de tafelbladen zijn van glas. Alle materialen zijn 100% recyclebaar. Deze combinatie van materialen maakt de Shell collectie ideaal voor gebruik buitenshuis.

Het visueel opvallende strakke minimalistische ontwerp is in alle meubels in de Shell collectie doorgevoerd. De uitnodigende stijl en het comfort van de Shell collectie kan verder worden verbeterd door de bijpassende kussens. Deze kussens, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn bekleed met oplossing geverfd acryl doek (Tempotest®), dat in de machine gewassen kan worden en zeer slijtvast is, zodat u in alle rust kunt ontspannen.

Meer van : FueraDentro

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent