wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   wolterinck-label-aan-collectie-samos-voor-borek

Wolterinck-label aan collectie SAMOS voor Borek

Top-designer Marcel Wolterinck geeft met de nieuwe SAMOS collectie buitenmeubilair voor Borek een krachtig signatuur af. Zijn voorkeur voor pure materialen, ingetogen kleuren en symmetrie is duidelijk terug te zien in de strak witte aluminium meubelen.

Top-designer Marcel Wolterinck geeft met de nieuwe SAMOS collectie buitenmeubilair voor Borek een krachtig signatuur af. Zijn voorkeur voor pure materialen, ingetogen kleuren en symmetrie is duidelijk terug te zien in de strak witte aluminium meubelen.

Het groot formaat tafel van ruim 3 meter, zorgt voor rust en ritme door het gebruik van wit aluminium latten op een stevig onderstel. De opgedikte lengtedelen wekken aanvankelijk de suggestie van stevig hout te zijn. Aluminium heeft echter een ongekende duurzaamheid en kan probleemloos het hele jaar buiten blijven staan. Daarom zijn ook de bijbehorende eetstoelen geheel of gedeeltelijk uitgevoerd in aluminium, voor de zitting en rug kan desgewenst ook Batyline gekozen worden.

Wit aluminium

Wolterinck ontwikkelde zich de afgelopen jaren van bloembinder, tot decorateur van grote events en gevierd interieur- en tuinontwerper in binnen- en buitenland. Zijn designs kenmerken zich door het gebruik van pure materialen in sobere, vaak aardse kleuren. Het Griekse eiland Samos gaf hem de inspiratie voor zijn collectie voor Borek. Het design van de dining set is zowel minimalistisch als uiterst verrassend tegelijk. De stoelbekleding is uitsluitend in wit verkrijgbaar, waardoor de relatie met het Egeïsche eiland onmiskenbaar is. Marcel Wolterinck vormt hiermee een absolute aanwinst voor de selecte groep topdesigners waarmee Borek exclusief samenwerkt.

Meer informatie: www.borek.eu.

Publicatiedatum: 20 januari 2011

Tags: wonen tuin tuinen Wolterinck Borek tuinmeubels tuinmeubilair tuinmeubelen tuinmeubel aluminium Samos buitenmeubilair buitenmeubelen buitenmeubels buitenmeubel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent