wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   suns-lange-eettafels-

SUNS lange eettafels

Aan deze extra lange eettafels van SUNS is het letterlijk lang (na)tafelen.

  • Fotocollectie

De strak vormgegeven eettafels zijn gemaakt van de trendy combinatie aluminium met gerecycled teakhout. Ze vallen meteen op door hun royale lengte, waardoor ook onverwachte gasten altijd gezellig aan kunnen schuiven.

De tafels uit de SUNS GREEN collection zijn strak en sober van vorm, maar allesbehalve saai. Zo spreekt de actuele combinatie van cool aluminium en warm hout bijna iedereen aan. En daarbij is de tafelcollectie zo uitgebreid dat er qua model voor elke tuin een tafel is; klassiek of modern, maar altijd lang, langer, langst.

Schuif uit, schuif aan

Het blad van de tafel Bolano is maar liefst 330 cm lang en 100 cm breed. Het robuuste onderstel valt op door de schuin geplaatste poten. De trendy tafel Trento met open wangpoten heeft een lengte van 250 cm. En de Ardea is een uitschuiftafel, waarmee het blad van 220 cm verlengd kan worden tot 334 cm. Altijd handig voor extra gasten of een extra uitgebreid diner.

Oud hout

Het bijzondere van de teakhouten tafelbladen is dat het oud hout is, ooit toegepast in huizen. Nu gerecycled en 100% FSC-gecertificeerd. Het grote voordeel van oud hout is dat het al volledig uitgewerkt is en daarmee de kans op scheuren, buigen of barsten minimaal. Het teakhout is uiteraard volledig nagekeken en geschuurd en mooi egaal bruin. Om deze kleur te behouden is het genoeg de bladen elk seizoen een keertje licht te schuren en in de olie te zetten. Onbehandeld vergrijzen de bladen mooi.

Tafel en bank

Het is een relatief nieuw, maar nu al ontzettend populair item in de tuin: de tuinbank, maar dan als onderdeel van de eettafel-set. Een bank om gezellig naast elkaar te zitten; groot en klein. Een bank ook die qua vormgeving e?e?n op e?e?n aansluit bij de tafel en zo het beeld versterkt. Zowel de tafel Bolano als Trento hebben een bijpassende, lage bank; met dezelfde aluminium poten als de tafel en een teakhouten zitting.

Dining tuinstoelen Antas en Caria

Wie to?ch liever op een stoel zit, vanwege het hogere comfort en steun in de rug, vindt in de SUNS RED collection uiteenlopende modellen. Bijvoorbeeld de tijdloze armstoelen Antas en Caria. Het aluminium frame sluit ook bij de stoelen mooi aan bij de tafelpoten. De meubels hebben een body van sneldrogend Quick Dry Foam en zijn gestoffeerd in SensoTex; een zeer duurzaam, fijn geweven materiaal dat aanvoelt als textiel, maar toch gemaakt is van kunststof en daarmee makkelijk schoon te houden. De kussens zijn voorzien van een waterafstotende coating.

Verkoopprijzen:

Bolano tafel – 330x100cm € 1.999,-
Bolano bank - 330x40cm € 999,-
Trento tafel - 250x100cm € 1.499,-
Trento bank – 220x40cm € 599,-
Ardea tafel 220/340x100cm € 1.699,-
Antas dining chair € 199,-
Caria dining chair € 249,-

SUNS is een merk van SUNSIT. Kijk voor meer info op www.hello-suns.nl.

Publicatiedatum: 14 april 2015

Tags: suns eettafel tafel eettafels tafels buitentafel tuintafel buitentafels tuintafels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent