wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   steigerbuizen-tuinmeubels-unieke-loungemeubelen

Steigerbuizen tuinmeubels: unieke loungemeubelen

Ontwerper Pieter van Velzen ontwerpt stevige aluminium steigerbuizen tuinmeubels

Steigerbuizen tuinmeubels: unieke loungemeubelen

Waren er eerst steigerhouten meubels nu maakt ontwerper Pieter van Velzen van echte stevige aluminium steigerbuizen in combinatie met koppelstukken volstrekt unieke loungemeubelen. Ze zijn stoer, robuust en heel comfortabel met een luchtig en industrieel modern Dutch Design.

Op het Lounge paviljoen van de Huis en Tuin staat de hele collectie. De beurs te Leeuwarden heeft verschillend primeurs zoals de loungemeubel Block Buster en het Mambo bankje, beide hebben een onderhoudvrij frame met de makkelijke outdoor duo-kussens voor € 595, -.

De steigerbuizen meubels zijn inspirerend en zetten mensen aan tot eigen creativiteit. Want met het overal verkrijgbare flexibele buizen systeem is heel veel mogelijk. Zo kan de bank altijd uitgebreid of ingekrompen worden, maar het is ook een bron van zelf recycling om dat een bank in een bed, tafel of pergola kan veranderen. Het is dan ook de eerste bank die echt zijn waarde behoudt. Alle onderdelen en kussens zijn los verkrijgbaar voor de doe-het-zelvers.

In het atelier te Akkrum maken ze ook de 'speciaal op wens banken' zoals iemand die van twee bankjes een flexibele hoekbank wil. Dat is slim loungen maar ook slim visite kunnen ontvangen. Tuinfeest of vakantiehuisje de lichte aluminium meubels verhuis je zo van binnen naar buiten. Nooit meer gesjor, gesleep en gezwoeg want met een paar boutjes los is de bank klein op te bergen of te vervoeren.

Mensen zijn er nu wel achter dat steigerhouten meubels gewoon van vurenhout zijn en dat rot vrij snel buiten. Aluminium rot of roest niet en is hierdoor een bijzonder duurzaam en onderhoudvrij product. Je gooit de outdoor kussens er in en laat het vroege lente zonnetje maar komen.

Meer informatie: www.steigerbuizenmeubels.nl

Ontwerper Pieter van Velzen ontwerpt stevige aluminium steigerbuizen tuinmeubels.

Publicatiedatum: 21 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: steigerbuizen meubels meubel meubelen tuinmeubel tuinmeubels tuinmeubelen lounge loungemeubelen pieter van velzen dutch design

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent