wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   pllt-tuinmeubelen-van-pallets

PLLT tuinmeubelen van pallets

Nieuw Nederlands outdoormerk: PLLT.

  • Fotocollectie

Nederland is een nieuw outdoormerk rijker: PLLT. Het zijn tuinmeubelen op - letterlijke - basis van de bekende pallets, maar wel gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Het is een modulair systeem, dat eindeloos aangebouwd en aangepast kan worden aan tuin en terras. De kussens zijn er in tal van soorten, maten en kleuren in weerbestendige stoffen.

Losse modules

De pallets hebben een maat van 80 x 80 cm en 80 x 120 cm en zijn duurzaam gebeitst in antraciet, white wash of blank (andere kleuren op aanvraag). Met de losse modules zijn allerlei opstellingen mogelijk; van een leuke tweezitter tot royale hoekbank. In dezelfde sfeer zijn er ook tafels, lig- en loungebedden. Kortom: een compleet programma om eindeloos mee te variëren. Voor het ontwerp tekende Studio 412 uit Eindhoven.

Kussens op maat

De kussens van de PLLT zitmeubelen bieden een hoogwaardig zitcomfort: niet te dik, niet te dun, niet te stevig, niet te fluffy. Uiteraard zijn de kussens voorzien van hoogwaardig schuim en gestoffeerd in een weerbestendige stof, die na een eventuele bui snel droogt. Qua kleuren en dessins volgt PLLT de laatste outdoor-trends op de voet.

Horeca & Evenementen

PLLT meubelen zijn ook bij uitstek geschikt voor evenementen en de horeca. Een terras is immers snel op- en afgebouwd. En: praktisch op te slaan in de winter. Bovendien kunnen de kussens op maat gemaakt worden; in elke gewenste kleur, met elk gewenst logo of tekst.

Meer informatie: www.pllt.nl

Publicatiedatum: 25 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: pllt palletmeubel tuinmeubel tuinmeubelprogramma studio 412

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent