wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   nieuw-outdoormerk-tuinmeubelen-van-higold

Nieuw outdoormerk: tuinmeubelen van Higold

Exclusief outdoormerk Higold zet voet aan de grond in Nederland met bijzondere tuinmeubelen.

  • Fotocollectie

We mogen dan officieel in een crisistijd leven, maar toch zijn er ondernemers die kansen zien en tegen de stroom in durven bewegen. Zo ook Kaja Interieurs uit Rijssen. Het 50 jaar jonge Kaja kenmerkt zich door klantgerichtheid, innovatief vermogen, creativiteit en lef. Dit laatste laten ze zien door het aangaan van een exclusief partnership voor de Europese markt met het exclusieve merk Higold excellent outdoor. Krachten bundelen en het merk samen tot een succes maken. Dat is het idee.

De filosofie

Higold is een origineel outdoormerk met een vernieuwende visie op het (be)leven van een exclusieve lifestyle. Een trendsetter met een uitgebreide collectie 'wannahave' meubelen voor terras, tuin of serre. Oogstrelend voor zowel de professionele markt als voor thuis. Exclusieve designs, originele details, duurzame materialen, slimme oplossingen en uitstekende kwaliteit zijn de ingrediënten van de Higold collectie.

Higold tuinset Monroe.

Exclusief genieten

De collectie biedt voldoende opties om een exclusieve terrasuitstraling te creëren en lekker lang te genieten van het buitengevoel. Een gevoel van luxe, comfort en design. Om te werken, te ontmoeten, te ontspannen of te eten en drinken.

Get ready for the lounge!

Met de campagne 'Get ready for the lounge!' zet Higold de eerste voet aan de grond in Nederland. Vervolgens vindt een vlotte uitrol plaats en kan ook de rest van Europa exclusief genieten.

Tot de opening van de eigen Higold shop in het nieuwe experiencecenter in Zwolle is deze collectie exclusief te bewonderen en te bestellen bij Kaja Interieurs of een aantal HANOS groothandels. Kijk voor de adressen of een online blik op de collectie op www.higoldeurope.eu.

Enjoy luck. Enjoy life. Live the excellent life.

Meer informatie: www.higoldeurope.eu

Publicatiedatum: 19 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: higold tuinmeubel tuinmeubelen tuinstoel loungeset kaja interieurs

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent