Foto: loungeset-tuinmeubel-tuinmeubelen

Loungeset tuinmeubel van Tuinmeubelen.nl

Ontspannen in de tuin? Dat is geen enkel probleem met de loungeset tuinmeubel van Tuinmeubelen.nl.

Ontspannen in de tuin? Dat is geen enkel probleem met de loungeset tuinmeubel van Tuinmeubelen.nl.

 

Ontspannen in de tuin? Dat is geen enkel probleem met de loungesets van Tuinmeubelen.nl. In de zon genieten op een ligbed, uitrusten na een dag hard werken of vrienden uitnodigen om nog even na te zomeren met een koel drankje? Op Tuinmeubelen.nl vindt u de loungeset die past bij uw tuin en wensen. En dankzij de laagste prijsgarantie betaalt niemand teveel.

 

Buiten genieten was nog nooit zo gemakkelijk. Of u nu op zoek bent naar stoere robuuste lounge meubelen van steigerhout, strak design van aluminium of romantisch Wicker. Met de hoogwaardige loungesets van Tuinmeubelen.nl kan iedere tuin in een handomdraai worden ingericht. Er kan een favoriete stijl worden geselecteerd en alle loungesets kunnen worden voorzien van bijpassende kussens en accessoires.

 

Retro eyecatcher

Tuinmeubelen.nl biedt bijvoorbeeld aluminium loungeset Ypsilon: een eigenzinnige 70's set met de ronde vormen. Een echte retro eyecatcher. De combinatie van gelamineerd aluminium en textileen met geborsteld aluminium is nieuw. Deze meubelen of deze combinatie in materialen is uniek en nergens anders te vinden. De Ypsilon meubelen zijn verkrijgbaar in naturel kleuren of old grey. Maar wie liever gaat voor een romantische stijl vindt op de website een groot aanbod aan lougesets van Wicker, zoals grote loungebanken en love seats. Ideaal voor iedereen die graag met een grote groep vrienden of familie wil genieten van de zomer. En onlangs lanceerde Tuinmeubelen.nl de stoere steigerhouten tuinmeubelen van Sombrero. Deze lounge meubelen van duurzaam hout kunnen perfect bij elke tuin: van klassiek tot modern. En dankzij bijpassende kussens en parasols in verschillende kleuren zijn de loungesets aan te passen aan ieders smaak.

 

Laagste prijsgarantie

Tuinmeubelen.nl garandeert de laagste prijs, doordat zij de hele keten in eigen hand houden: van ontwerp tot oplevering. Wie binnen 3 dagen na aankoop hetzelfde product ergens anders tegenkomt voor een lagere prijs ontvangt van Tuinmeubelen.nl het prijsverschil retrour. Meer informatie over de laagste prijsgarantie is terug te vinden op de website. 

 

Tuinmeubelen.nl

Tuinmeubelen.nl is speciaal gelanceerd door Bukatchi, specialist in tuinmeubelen en tuinaccessoires. De webwinkel biedt een ruime keuze aan bijvoorbeeld tuinsets en onderhoudsmiddelen. Onlangs heeft Tuinmeubelen.nl de Thuiswinkel.org certificering ontvangen. Met dit Thuiswinkel Waarborg laat de organisatie zien dat er op een betrouwbare en veilige manier gewinkeld kan worden.

 

Meer informatie: www.tuinmeubelen.nl

 

Publicatiedatum: 26 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties