wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   loll-designs-van-melkpak-tot-design-buitenmeubelen

Loll Designs: van melkpak tot design buitenmeubelen!

Het design is in het oog springend. Maar wat de strak en vrolijk ogende buitenmeubelen uniek maakt is dat het gemaakt is van gerecyclede kunststof verpakkingen. Zoals bijvoorbeeld melkpakken en wasmiddelflessen van HDPE (High Density Polyetylene).

Het design is in het oog springend. Maar wat de strak en vrolijk ogende buitenmeubelen uniek maakt is dat het gemaakt is van gerecyclede kunststof verpakkingen. Zoals bijvoorbeeld melkpakken en wasmiddelflessen van HDPE (High Density Polyetylene).

Loll Designs is een aanvulling op het bestaande aanbod design buitenmeubelen. De meubelen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen dus het hele jaar buiten blijven staan.

 

De collectie is in zeven verschillende kleuren leverbaar. Nieuwe voor 2011 is Charcoal Grey, een prachtige, warme antraciet grijze kleur.

Ook Nieuw is de Picket collection, een strakke bank zonder armleuningen, waaronder de blikvanger Picket 7ft Low back. Deze bank is maar liefst 2.15 meter lang. Ook als losse stoel en als tweezitbank leverbaar.

Loll Designs wordt geproduceerd in de USA waarbij bewust duurzaam tegenwoordig een zeer grote rol speelt. Directeur Erik Struijlaart; “Milieuvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel. Wij willen als bedrijf zo min mogelijk een ‘footprint’ op onze kostbare planeet achterlaten. Naast ons van gerecycled materiaal gemaakte producten compenseren wij ondermeer alle CO2 uitstoot. Ook gebruiken wij alleen milieuvriendelijk gerecycled verpakkingsmateriaal en doneren wij 1% van onze omzet aan milieudoelen. Verder planten wij één keer per jaar per order een boom.”

Loll Designs staat voor bewust lage milieubelasting en hoge duurzaamheid. Op www.lolldesigns.nl is de volledige collectie te vinden.
De buitenmeubelen zijn landelijk leverbaar via een groot aantal exclusieve dealers.

Publicatiedatum: 7 maart 2011

Tags: wonen tuin tuinen tuinmeubilair loll design tuinmeubelen tuinmeubels buitenmeubilair buitenmeubels buitenmeubelen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent