wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   interieur-wordt-exterieur

Interieur wordt exterieur

De tuin. Hij wordt meer en meer een verlengstuk van het huis. De meubelen van Life Outdoor Living gaan voorop in deze ontwikkelingen. Ze hebben de looks van interieur maar zijn gemaakt voor buiten. De benaming exterieur is dan ook op zijn plaats.

De tuin. Hij wordt meer en meer een verlengstuk van het huis. De meubelen van Life Outdoor Living gaan voorop in deze ontwikkelingen. Ze hebben de looks van interieur maar zijn gemaakt voor buiten. De benaming exterieur is dan ook op zijn plaats.

In de zomer, de winter en alles daar tussenin, vormen de vrijetijdsmeubelen van Life één geheel met het interieur. Life is trendsetter in tuinmeubelen, natuurstenen tafels en stoelen. Een bijzondere tuinset in de collectie van Life is Calais. De robuuste tafel en bijbehorende stoelen – gemaakt van gerecycled teakhout uit Indonesië – zijn tegelijkertijd sierlijk door de klassieke barrok stijl. Louis de XIV wordt buitenstaander. Het uitgangspunt voor de creaties van Life is de mens en zijn sociale omgeving. En dat is te zien. Comfort, functionaliteit en gebruiksgemak zijn kenmerken van dit tuinmeubilair. Het ervaren van de natuur is één van de andere peilers. De hoogwaardige materialen en de vormgeving realiseren een dergelijke beleving.

 

Life werkt met haar eigen modellen en ontwerpen. De gehele collectie wordt onder eigen supervisie geproduceerd. De producten zijn duurzaam en geschikt voor elke weersomstandigheid. De zitting en de rug van de Calais stoelen zijn gemaakt van weersbestendig textileen met een sneldrogende schuimvulling, afgewerkt met messing nagels. De afmetingen van de tafel zijn 200 x 100 cm. Life brengt met Calais markante meubels voor buiten; interieur voor elke tuin.

 

Advies verkoopprijs: Calais tafel € 1.099,00,
Calais Dining stoel € 349,00 p/st beide leverbaar vanaf februari 2011.

Verkoop- en productinfo: Life Outdoor Living B.V.,
tel: +31 (0) 76.529.73.92 of kijk op www.lifeoutdoorliving.com.

Publicatiedatum: 7 januari 2011

Tags: wonen tuin calais life outdoor living tafel stoel buiten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent