wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   gloster-fusion

GLOSTER FUSION

Gloster staat voor het summum in buitenmeubelen. De unieke en uitgebreide collectie van dit jaar heeft een aantal bijzondere, zonnige hoogtepunten?

Gloster staat voor het summum in buitenmeubelen. De unieke en uitgebreide collectie van dit jaar heeft een aantal bijzondere, zonnige hoogtepunten?

Bijvoorbeeld Fusion design: een nieuwe generatie ligbedden en stoelen met de swing van sling. Sling (hightech vinyldoek) biedt de look & feel van stof in puur futuristische functionaliteit. Sterk, stapelbaar, schitterend.

Glasvezel in de tuin

Naast het materiaal sling, zijn er ook stapelstoelen met zittingen van fiberglas voor ultieme architectonische strakheid en duurzaamheid. Ook hier is perfect afgewerkt roestvrij staal de basis van het ontwerp.

De Fusion lijn van Gloster is er onder meer in Flame. Het Fusion ligbed heeft een adviesprijs van ? 1.295. Voor verkoopadressen: www.gloster.com

Publicatiedatum: 10 maart 2009

Tags: wonen tuin tuinmeubel Gloster Fusion tuinmeubelen buitenmeubelen buitenmeubels tuinmeubels ligbed Flame stapelstoelen fiberglas duurzaamheid Sling Fusion design ligbedden tuinstoelen stapelbare stapelbaar AE balkon balkons

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent