wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   een-hoge-zit

Een hoge zit

One to Sit haar collectie Original met een bartafel welke net als haar lagere broer compleet uit ??n deel vervaardigd is van composiet. Het blad en de poten van de tafel vormen een organisch geheel met een moderne stoere look.

One to Sit haar collectie Original met een bartafel welke net als haar lagere broer compleet uit ??n deel vervaardigd is van composiet. Het blad en de poten van de tafel vormen een organisch geheel met een moderne stoere look. www.horabarneveld.nl

De bartafel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Als eettafel voor een nieuw soort zitten past hij indoor perfect in iedere luxe woonkeuken of eetkamer en outdoor creëert hij op elk terras of veranda een gezellige hoek. Dit ?hoge? ongedwongen zitten kennen we van hippe eetcafé?s en trendy restaurants en zorgt ook thuis voor een gezellige sfeer.

 

De toplaag van de bartafel is hard en door de structuur minder gevoelig voor krassen, verder is het materiaal weersbestendig. Een andere praktische eigenschap van de tafel is het (lichte) gewicht waardoor de tafel gemakkelijk te verplaatsten is.

One to Sit levert een bijpassende barkruk van rvs met een zitting in dezelfde herkenbare vormgeving, materiaal en met dezelfde kwalitatieve eigenschappen.

De producten uit de collectie Original zijn verkrijgbaar in alle gewenste RAL kleuren.

Afmetingen bartafel: 210 x 90 x 110 cm. Verkoopadviesprijs vanaf ? 2.704,--. Afmetingen barkruk: 40 x 40 x 80 cm. Verkoopadviesprijs ? 425,--.

Het onderhoud is minimaal: normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor vuil geen kans krijgt om te hechten.

Zoals alle producten van One to Sit worden ook deze tafels volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Meer informatie: www.onetosit.nl.

Publicatiedatum: 19 mei 2009

Tags: wonen tuin keuken woonkamer tuinmeubel tuinmeubelen tuinmeubels bartafel One To Sit Original bartafels composiet tafel tafels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent