wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   dickson-sunbrella-stofcollecties-tuinmeubilair

Dickson Sunbrella®: stofcollecties tuinmeubilair

Gerecyclede vezels en badstof voor nieuwe stofcollecties tuinmeubilair Dickson Sunbrella Renaissance en Terry.

Gerecyclede vezels en badstof voor nieuwe stofcollecties tuinmeubilair Dickson Sunbrella Renaissance en Terry.

De look & feel van vroeger met de kwaliteit van vandaag. Dat was het doel bij het ontwerpen van de nieuwe collecties van Sunbrella®. Ze hebben een vintage uitstraling, die je tuinmeubilair in no-time in een nieuw jasje hijst. Sunbrella® lanceert deze zomer twee nieuwe stofcollecties: Renaissance en Terry.

De eerste, Sunbrella® Renaissance, bevat tot 50 procent gerecyclede acrylvezels. De vintage revisited sfeer die deze lijn uitstraalt, zorgt voor een aangename en sfeervolle buitenomgeving. Speciaal voor de nautische wereld introduceert Sunbrella® de collectie Terry. Deze lijn biedt hoge kwaliteit badstof en zorgt ervoor dat leder of (kunst)leren kussens beschermd worden tegen de invloed van de zon.

Sunbrella® Renaissance

Sunbrella® gebruikt voor het eerst gerecyclede vezels in een collectie. De gerecyclede vezels worden vermengd met nieuwe Sunbrella®-vezels om tot het eindproduct te komen. De collectie laat zich makkelijk combineren en bestaat uit drie versies: Heritage (effen kleuren), Parker (streepmotieven) en Sax (visgraatmotieven). Samen bieden deze versies zestien kleurvarianten.

Sunbrella® Terry

De zon is extra sterk op het water. Kunstleren kussens kunnen daar slecht tegen, waardoor veel vaarliefhebbers een katoenen sloop gebruiken als bescherming tegen de warmte. In tegenstelling tot stoffen op basis van katoen – die maar moeilijk de impact van uv-stralen en de wasmachine weerstaan – garandeert de nieuwe badstof Sunbrella® Terry kleurvastheid en uv-weerstand. Dankzij het in de massa geverfde acryl, zijn de stoffen goed bestand tegen schimmel en de andere risico’s op zee (vooral zout).

Aanvullende productinformatie

Renaissance en Terry zijn onderdeel van de Sunbrella Outdoor lijn. Zoals andere producten uit de Sunbrella® collecties, hebben de nieuwe lijnen ook het OEKO-TEX-label, wat betekent dat ze gemaakt zijn uit substanties die geen enkel risico inhouden voor de huid, de gezondheid of het leefmilieu.

Voor overige informatie over beide collecties: www.dickson-constant.com.

Publicatiedatum: 4 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Sunbrella® Renaissance Terry stofcollecties buitenmeubilair tuinmeubiliar

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent