wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   buitentafels-van-janco-de-jong-fraai-design-en-onderhoudsvrij

Buitentafels van Janco de Jong: fraai design en onderhoudsvrij

Na de succesvolle introductie van een buitenhaard en vuurschaal van kwaliteit heeft houtkachelproducent Janco de Jong nu een serie tuintafels aan zijn buitenassortiment toegevoegd.

Na de succesvolle introductie van een buitenhaard en vuurschaal van kwaliteit heeft houtkachelproducent Janco de Jong nu een serie tuintafels aan zijn buitenassortiment toegevoegd.

De tuintafels hebben een eigentijds design zijn gemaakt van een combinatie van natuurlijke materialen en kleuren.

 

Janco de Jong uit Gorredijk is bedenker en maker van de Janus, de klassieker onder de houtkachels, de duurzame JAcobus en het nieuwe type kachel Janus2, die leverbaar is als houtkachel of gaskachel. Het buitenassortiment van Janco de Jong bestond uit een fraai ontworpen tuinhaard en een vuurschaal. Nu is daar een serie tuintafels aan toegevoegd.

De tuintafels zijn in twee hoogtes leverbaar: als loungetafel en als eettafel. Beide uitvoeringen zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. De tafelrand en/of staanders kunnen worden geleverd met corten staal of in een ‘volbad’ verzinkte uitvoering. Het blad bevat bovendien natuursteen of panelen van epoxy of grind, in iedere mogelijke kleur. Dit geeft een unieke combinatie van natuurlijke materialen en kleuren. De tafels zijn zeer degelijk en absoluut onderhoudsvrij. Deze tafels kunnen 100 jaar buiten staan.

Bij iedere tafel kan een bio-brander geïntegreerd worden, die zorgt voor urenlange sfeer en warmte rondom uw tafel. De bio-brander is zelfs geschikt om kleine gerechten op te bereiden of te koken of om bijvoorbeeld uw pindasaus warm te houden tijdens de barbecue, zonder rook- en reukoverlast.

Voor meer informatie: www.jancodejong.nl

Publicatiedatum: 19 maart 2012

Tags: wonen tuin buiten tafel buitentafel janco de jong buitenhaard vuurschaal janus2

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent