wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   bob-heeft-het-allemaal

BoB heeft het allemaal!

BoB is anders. Eigenwijs en eigentijds. Stoer en stijlvol. Dutch Design voor buiten.

BoB is anders. Eigenwijs en eigentijds. Stoer en stijlvol. Dutch Design voor buiten.

BoB trotseert zon, regen, wind en sneeuw. En blijft 100% BoB. Met deze verrassend origineel vormgegeven modules laat het nieuwe Nederlandse outdoor- merk FixForm deze zomer een frisse wind waaien door onze tuinen.

 

BoB heeft het allemaal: een originele vormgeving die écht iets nieuws toevoegt aan de huidige tuinmeubelen. Zo zijn de stabiele elementen gemaakt van onverwoestbaar glasvezelversterkt polyester; verkrijgbaar in álle RAL-kleuren. Je kunt het dus zo bont maken als je zelf wilt. BoB is een ontwerp van Bob Copray.

Actieve zit
Het concept van de rug-inserts is ook bijzonder origineel. Er is keuze uit rugleuningen van duurzaam Iroko-hout en veredeld metaal. Het ene warm en sfeervol, het andere cool en design-like. Groot pluspunt van de schuin geplaatste rugleuningen is dat BoB hierdoor een actiever zitcomfort biedt. Eindelijk een bank waar ook dames nog charmant in kunnen zitten. En makkelijk opstaan.

100% weerbestendig
De stoffen zit- en rugkussens hebben een zeer aangename look, feel & touch. Toch zijn ze volledig weerbestendig. Zo is niet alleen de stevige stof vuil- en waterafstotend, maar ook nog eens aan de achterzijde gelamineerd en daarmee volledig afgesloten voor water. De speciaal voor buitengebruik ontwikkelde stoffen zijn door en door gekleurd en niet gevoelig voor UV-licht. De rugkussens zijn heerlijk dik en fluffy, het zitkussen biedt een iets steviger zitcomfort. De toegepaste vullingsmaterialen (o.a. quick dry foam) zijn ook nog eens water- en weerbestendig, anti-bacterieel en rot- en schimmelvrij.

Er is keuze uit drie tijdloze stofkleuren: donkergrijs (Charcoal), lichtgrijs (White Grey) en vergrijsd olijf (Dark Olive). Kleuren die zowel mooi combineren met hout als metaal.

Weer of geen weer; ook zonder kussens is BoB een bezienswaardigheid in de tuin. Of op een balkon, want de compacte modules van 90 x 90 cm passen altijd en overal!

Publicatiedatum: 2 maart 2012

Meer informatie: www.fixform.nl

Tags: wonen tuin tuinmeubel bob fixform dutch design

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent