Foto: teak-garden-loungeset-sunset

Anywhere the sun sets

De zonsondergang vormt al een inspiratiebron sinds mensenheugenis. Waar vroeger met het dalen van de zon het einde van de dag werd ingeluid is dat moment anno nu juist het begin van vrije tijd, bezinning en puur genieten.

De zonsondergang vormt al een inspiratiebron sinds mensenheugenis. Waar vroeger met het dalen van de zon het einde van de dag werd ingeluid is dat moment anno nu juist het begin van vrije tijd, bezinning en puur genieten.

Klaar met werk en nog even een aperitief op het eigen terras, een goed gesprek of heerlijk lang natafelen. Teak & Garden herkent het moment en komt met de even oogstrelende als comfortabele SunSet Lounge.

 

Een oogopslag leert al snel dat hier sprake is van topdesign en dito kwaliteit. Alles in een speelse vormgeving met wisselende gebruiksmogelijkheden. De opstelling van een zitkamer gecombineerd met natuurlijke elementen en de eenvoud van buiten. Puur genieten begint bij comfort. Met een geraffineerd lijnenspel van hoekige vormen en het hoge zitcomfort bewijst SunSet haar veelzijdigheid.

Alleen liggend op de bank of allemaal zittend rond de tafel, aan creativiteit ontbreekt het ook niet. De loungeset is volledig modulair en kan dus naar wens worden samengesteld of veranderd. Door de robuuste uitstraling van het Teak het uitgekiende lijnenspel en de uitnodigende kussens is de SunSet Lounge een van de trendsetters van dit tuinseizoen. Dit zowel vanwege de modulaire mogelijkheden als om het feit dat de meubelen duurzaam zijn. Gemaakt voor jarenlang plezier. Design en materialen lijken mooier te worden met het verstrijken der jaren terwijl de opstelling zo flexibel is dat deze aan steeds wisselende wensen is aan te passen.

Teak & Garden heeft meer dan een kwart eeuw ervaring in vervaardiging van teakhouten designtuinmeubelen. Hoge kwaliteit, vakmanschap, opmerkelijk design en een intensieve controle van alle producten zijn kenmerken voor Teak & Garden; een mondiaal toonaangevend producent in de hoogste kwaliteitsklasse. Dat geldt voor het vertrouwde teak maar ook voor materialen als batyline voor de stoffering, roestvast staal voor designelementen en andere gebruikte materialen.

Advies verkoopprijs: Armchairs vanaf € 995,00, Central units vanaf € 935,00, End unit left vanaf € 965,00, End unit right € 965,00, Corner € 1.295,00, Coffee table € 595,00, Side Table € 470,00.
Verkoop- en productinfo: Teak & Garden B.V., www.teak-garden.nl.

Publicatiedatum: 22 april 2010

Reacties